Halutaan myydä
Mainostoimisto

Kohdenumero FK64056
Hintapyyntö 43 000
Liikevaihto 40000
Toimiala Mainostoimisto, markkinointi
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Mainostoimistomme Etsii Uutta Johtajaa – Oletko Valmis Ottamaan Ohjat?
Oletko visionääri, joka näkee mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä? Mainostoimistomme kaipaa juuri sinunlaista johtajaa, joka osaa myydä palveluitamme eteenpäin ja jolla on verkostoja tuomaan lisäarvoa. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten videot, animaatiot, kotisivut, verkkokaupat ja graafinen suunnittelu. Sinulla on vapaus valita työskentelypaikkasi, olipa se sitten asiakkaan tiloissa tai omassa kotitoimistossasi.

Viime vuoden liikevaihtomme ylitti 40 000€, ja meillä on jo sopimusasiakas 2000€/kk arvosta tämän vuoden loppuun. Lisäksi meillä on mahdollisuus osallistua suuriin kilpailutuksiin, joissa vuosisopimukset ovat vähintään 50 000€. Markkinat ovat nousussa, ja meillä on töitä kahdelle. Yrityksemme tiimissä on jo yksi etätyöskentelevä koodari/suunnittelija, jonka kanssa voit neuvotella yhteistyöstä jatkossa.

Olen valmis kouluttamaan ja opastamaan sinua alkuvaiheessa. Lisäksi minulla on laaja freelance-verkosto, joka voi auttaa sinua erilaisissa projekteissa. Myymme yrityksen nimen, logon, kotisivut, referenssit ja laitteet.

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja johtamaan mainostoimistoa kohti uusia saavutuksia, ota yhteyttä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Erikoistunut rakennusalan töitä Turun talousalueella tekevän yrityksen liiketoiminta myynnissä

Rakennusalan erikoistöihin kannattavasti panostanut yritys myy valmiin kasvavan ja hyvätuottoisen liiketoiminnan sopivalle ostajalle. Liiketoiminta pyörii hyvin ja rakennusalan yleinen alamäki ei ole vaikuttanut yrityksen toimintaan. Tällä hetkellä tilauskanta yltää loppuvuoteen asti.Ajanmukainen uudehko ja hyvässä kunnossa oleva kalusto on valmiina ja isompia investointeja ei siis tarvita. Tietysti mahdolliset normaaliin kasvuun tarvittavat investoinnit tulevat eteen kasvun jatkuessa nykyisenlaisena. Asiak...

Katso lisätiedot

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot