Halutaan myydä
Maanrakennusalan erikoisliike

Kohdenumero FK61898
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 130 000
Taseen loppusumma 200 000
Toimiala Maarakennus ja suunnittelu
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Myynnissä nyt maanrakennusalan yrityksen liiketoiminta ja kalusto. Yrityksen päätoimialaa on louhinnat ja räjäytykset. Työkohteet vaihtelevat omakotitalojen pohjatöistä aina laajempiin kunnallistekniikan rakentamistöihin.

Asiakaskunta koostuu kunnista ja isoista valtakunnallisesti toimivista rakennusyrityksistä aina yksityishenkilöihin. Tyytyväisten asiakkaitten myötä toiminta on kasvanut Etelä-Pohjanmaalta koko Suomeen.

Toimenkuvaan kuuluvat myös sukellustyöt kuten ankkuriketjujen asennukset / vaihdot ja sähkökaapeleiden, vesi- ja viemärilinjojen ja muiden vedenalaisten rakenteiden tarkastukset.

Nykyinen yrittäjä voi jäädä työntekijänä jatkajan palvelukseen tai työskennellä alihankkijana oman yrityksen kautta. Yrityskaupassa myydään koneet, kalusto, liiketoiminta ja yrityksen verkkosivut. Yrityksen kalusto on pääosin alle viiden vuoden ikäistä ja siihen kuuluu mm. poravaunu, kaivinkone, kompressori, kuorma-auto ja runsaasti muuta kalustoa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot