Halutaan myydä
Maanrakennusalan erikoisliike

Kohdenumero FK61898
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 130 000
Taseen loppusumma 200 000
Toimiala Maarakennus ja suunnittelu
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Myynnissä nyt maanrakennusalan yrityksen liiketoiminta ja kalusto. Yrityksen päätoimialaa on louhinnat ja räjäytykset. Työkohteet vaihtelevat omakotitalojen pohjatöistä aina laajempiin kunnallistekniikan rakentamistöihin.

Asiakaskunta koostuu kunnista ja isoista valtakunnallisesti toimivista rakennusyrityksistä aina yksityishenkilöihin. Tyytyväisten asiakkaitten myötä toiminta on kasvanut Etelä-Pohjanmaalta koko Suomeen.

Toimenkuvaan kuuluvat myös sukellustyöt kuten ankkuriketjujen asennukset / vaihdot ja sähkökaapeleiden, vesi- ja viemärilinjojen ja muiden vedenalaisten rakenteiden tarkastukset.

Nykyinen yrittäjä voi jäädä työntekijänä jatkajan palvelukseen tai työskennellä alihankkijana oman yrityksen kautta. Yrityskaupassa myydään koneet, kalusto, liiketoiminta ja yrityksen verkkosivut. Yrityksen kalusto on pääosin alle viiden vuoden ikäistä ja siihen kuuluu mm. poravaunu, kaivinkone, kompressori, kuorma-auto ja runsaasti muuta kalustoa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot