Halutaan myydä
MYYDÄÄN MAA- JA METSÄURAKOINTIYRITYKSEN KOKO KALUSTO

Kohdenumero FK58340
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Maarakennus ja suunnittelu
Sijainti Etelä-Karjala
Pitkään toimineen metsäurakointiyrityksen toiminnan loppumisen vuoksi koko kalusto on myynnissä yhtenä eränä. Yrityksen toiminta loppuu yrittäjän ikääntymisen vuoksi.

Liiketoimintakauppana myydään kalusto, jonka merkittävimmät koneet ovat Ponsse Cobra HS10 metsätyökone teloineen vm. 1999, Lännen 860S kaivurikuormaaja vm. 2002, Kesla 204T/9t metsäkonekärry sekä Mitsubishi Pajero Sport pakettiauto vm. 2004, ajettu n. 220.000 km. Realisoitavaan kalustokokonaisuuteen kuuluu lisäksi mm. Lännen M16 kaivuri vm. 1979, traktori Fiat 100-90 vm. 1987, pakettiauto Mitsubishi Pajero vm. 2004, maansiirtokärry, moottorikelkka, klapikone, kaksi perävaunua (Majava ja Muuli), muuta aura-, niitto- ja murskainvälineistöä sekä Yamarin-merkkinen pulpettivene perämoottoreineen (Yamaha 20 hp).

Kalusto on ikääntynyttä mutta pääosin täysin käyttökuntoista. Yrittäjä on raivauskalustolla urakoinut vielä vuonna 2020 useita mm. Lappeenrannan Energian sähkölinjojen asennus- ja saneerauskohteita. Kalusto myydään yhtenä eränä ennen yrityksen lopettamista.

Lisätietoja ja yhteydenotot sekä ostotarjoukset

Lignator Oy
Tuomo Nakari
puh 0400 942 043


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rakennusalan erikoistyöt Keski-Suomessa

Yritys tekee vaativia erikoisrakennuskohteita, kuten siltakorjauksia (2/3). Lisäksi yritys tekee myös kiinteistöjen muutostöitä (1/3)....

Katso lisätiedot

Myynnissä Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva kukkakauppa ja puutarhamyymälä

Yritys on kaikkien kasvien ja puutarhatuotteiden erikoisliike ja kukkakauppa Helsingissä.Taimipihalta löytyy kattavasti perennat, pensaat, puut ja hyötykasvit. Kesäisin on valtava valikoima kesäkukkia, vihannestaimia ja yrttejä. Valikoimaan kuuluu myös mullat, kasvualustat, ravinteet ja tarvikkeet.Kukkakaupassa on tarjolla laadukkaita leikkokukkia ja viherkasveja. Palveluun luonnollisesti kuuluu sidontatyöt tilauksesta arkeen ja juhlaan niin kuin iloon ja suruun. Myynnin tukena on myös verkkokauppa.Kukkakau...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot