Halutaan myydä
MYYDÄÄN MAA- JA METSÄURAKOINTIYRITYKSEN KOKO KALUSTO

Kohdenumero FK58340
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Maarakennus ja suunnittelu
Sijainti Etelä-Karjala
Pitkään toimineen metsäurakointiyrityksen toiminnan loppumisen vuoksi koko kalusto on myynnissä yhtenä eränä. Yrityksen toiminta loppuu yrittäjän ikääntymisen vuoksi.

Liiketoimintakauppana myydään kalusto, jonka merkittävimmät koneet ovat Ponsse Cobra HS10 metsätyökone teloineen vm. 1999, Lännen 860S kaivurikuormaaja vm. 2002, Kesla 204T/9t metsäkonekärry sekä Mitsubishi Pajero Sport pakettiauto vm. 2004, ajettu n. 220.000 km. Realisoitavaan kalustokokonaisuuteen kuuluu lisäksi mm. Lännen M16 kaivuri vm. 1979, traktori Fiat 100-90 vm. 1987, pakettiauto Mitsubishi Pajero vm. 2004, maansiirtokärry, moottorikelkka, klapikone, kaksi perävaunua (Majava ja Muuli), muuta aura-, niitto- ja murskainvälineistöä sekä Yamarin-merkkinen pulpettivene perämoottoreineen (Yamaha 20 hp).

Kalusto on ikääntynyttä mutta pääosin täysin käyttökuntoista. Yrittäjä on raivauskalustolla urakoinut vielä vuonna 2020 useita mm. Lappeenrannan Energian sähkölinjojen asennus- ja saneerauskohteita. Kalusto myydään yhtenä eränä ennen yrityksen lopettamista.

Lisätietoja ja yhteydenotot sekä ostotarjoukset

Lignator Oy
Tuomo Nakari
puh 0400 942 043


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Teollisuus- ja työmaaturvallisuuden ohjelmistoliiketoiminta myynnissä

Suomalainen turvallisuuteen keskittynyt ohjelmistotalo, jonka juuret ovat vahvasti rakennusalalla ja teollisuudessa, on myymässä teollisuus- ja työmaaturvallisuuteen rakennettua ohjelmistoa sopivalle ostajalle. Ohjelmisto sopii parhaiten ostajataholle, jolla on omat ohjelmointiresurssit sekä riittävästi myyntivoimaa myynnin kasvattamiseksi.Kassavirta perustuu sekä SaaS-malliin että käyttöönotto- ja laitemaksuihin tai -vuokriin. Lisäksi asiakaskohtaiset räätälöinnit tuovat lisää kassavirtaa epäsäännöllisen s...

Katso lisätiedot

Teknisten koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien tarvikkeiden jälleenmyyjä ja maahantuoja

Yhtiö jälleenmyy sekä maahantuo teknisiä koneita ja laitteita sekä niihin käytön yhteydessä tarvittavia muita tarvikkeita.Myyntiä toteutetaan liikkeessä, joka on tunnettu alueen asiakkaiden keskuudessa sekä verkkokaupassa, joka taas tunnetaan maan laajuisesti. Tiloissa ollaan vuokralla.Asiakkaat ovat yritys- ja yksityisasiakkaita, jotka haluavat luotettavat pienkoneet ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Päämiehet ovat isoja, tunnettuja sekä vahvasti kasvavia eurooppalaisia yhtiöitä. Myynnissä olevalta yhtiölt...

Katso lisätiedot

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot