Halutaan myydä
Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Kohdenumero FK56761
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto 700 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita.
Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.
Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä oikeaan asenteeseen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puskaradio on paras ”myyjä”.

Tuotevalikoimassa on erittäin kattava käsittäen mm. brodeerauslangat ja -materiaalit, neule- ja käsityötarvikkeet, tarranauhat, pehmusteet, pakkausmateriaalit ja -koneet, tuotemerkintäratkaisut sekä paljon muuta.  
Asiakkaita ovat elintarvike- ja pakkausteollisuus, puolustusvoimat, kemianteollisuus, tekstiiliteollisuus, huonekaluteollisuus ja laivateollisuus alojen toimijat.

Yritys toimii Länsi-Suomessa toimintaan hyvin sopivissa vuokratiloissa, mutta liiketoiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli toimintaa voidaan tehdä missä vain. Markkina-alueena kuitenkin koko Suomi ja kasvupotentiaalia löytyy lisäksi Ruotsista ja Virosta.

Yritys on myös voimakkaasti panostanut tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden myynti onkin jo lähtenyt kasvuun. 

Omistajat ovat tarvittaessa valmiit sitoutumaan yritykseen pidemmäksikin aikaa ostajan niin halutessa.

Koronakriisi ei ole vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan haittaavasti, johtuen pitkälti liiketoiminnan pohjautumisesta useisiin eri tuotteisiin sekä asiakassegmentteihin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pieneläinklinikka, joka on toiminut keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla vuosikymmenten ajan

Eläinlääkäriasema tarjoaa pieneläinten, pääosin lemmikkien kattavat hoito- ja eläinlääkintäpalvelut.Toimintaa on harjoitettu vuosikymmenten ajan keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla.Yhtiöllä on laaja asiakaskunta alueellaan, joka kasvaa ja asiakkaita tulee myös alueen ulkopuolelta. Yhtiön palveluiden kysyntänäkymät alueella ovatkin kasvussa.Eläinlääkäriaseman suosio perustuu vakiintuneisiin sekä tyytyväisiin asiakkaisiin sekä heidän suosituksestaan tuleviin uusiin asiakkaisiin.Yhtiön kilpailutekijöitä o...

Katso lisätiedot

Alueellisesti merkittävä ja kasvumahdollisuuksia tarjoava betonilattiaratkaisujen toimittaja Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys on henkilömäärältään alueen suurin pintabetonilattioiden ja lattiapinnoitteiden toimittaja. Yritys tarjoaa laadukkaat ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tällä hetkellä liikevaihdosta 2/3 muodostuu betonilattiatöistä ja 1/3 lattiapinnoituksista.Yritys tarjoaa kattavan betonirakennustoiminnan palvelun, jossa asiakas saa betonin, valun ja pinnoitukset samalla kertaa.Yrityksellä on vakiintunut ja jatkuvasti kasvava asiakaskunta metsä-, prosessi- ja tuulivoimateollisuudessa sekä alueellise...

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut työkaluvalmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehityksen kautta rakennettu tuoteperhe erilaisista työkaluista, joiden suunnittelu ja valmistus on kokonaan sen omissa käsissä. Merkittävä osa tuotteista kohdistuu kiinteistöhoidon sekä puutarhan tarpeisiin. Yrityksellä on tarvittavat toimitilat, koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa toimintaa on voitu pitkäjännitteisesti kehittää. Yritys onkin saavuttanut vakaan markkina-aseman laajan sitoutuneen kanta-asiakaskannan piirissä....

Katso lisätiedot

Myydään tarjouksen perusteella suosittu viihdekeskus Merisärkkä Kalajoella sekä ravintolat Stage ja Kultakala

Pitkään toiminut ja "legendaarinen" Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoen hiekkasärkillä sekä vieressä toimiva Ravintola Stage tarjotaan myyntiin. Myös Ravintola Kultakala Kalajoen keskustassa kuuluu optiona kauppaan. Kultakala annetaan ns. kaupan päälle. Merisärkkä on tunnettu huippuartisteista ja keskuksen ja vieressä toimivan Stagen kapasiteetti on huikea.Suosittu viihdekeskus ja ravintolakokonaisuus myydään eniten tarjoavalle. Kauppaan kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kiinteistöä; lounas- ja viihderavintola kes...

Katso lisätiedot