Halutaan myydä
Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Kohdenumero FK56761
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto 700 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita.
Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.
Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä oikeaan asenteeseen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puskaradio on paras ”myyjä”.

Tuotevalikoimassa on erittäin kattava käsittäen mm. brodeerauslangat ja -materiaalit, neule- ja käsityötarvikkeet, tarranauhat, pehmusteet, pakkausmateriaalit ja -koneet, tuotemerkintäratkaisut sekä paljon muuta.  
Asiakkaita ovat elintarvike- ja pakkausteollisuus, puolustusvoimat, kemianteollisuus, tekstiiliteollisuus, huonekaluteollisuus ja laivateollisuus alojen toimijat.

Yritys toimii Länsi-Suomessa toimintaan hyvin sopivissa vuokratiloissa, mutta liiketoiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli toimintaa voidaan tehdä missä vain. Markkina-alueena kuitenkin koko Suomi ja kasvupotentiaalia löytyy lisäksi Ruotsista ja Virosta.

Yritys on myös voimakkaasti panostanut tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden myynti onkin jo lähtenyt kasvuun. 

Omistajat ovat tarvittaessa valmiit sitoutumaan yritykseen pidemmäksikin aikaa ostajan niin halutessa.

Koronakriisi ei ole vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan haittaavasti, johtuen pitkälti liiketoiminnan pohjautumisesta useisiin eri tuotteisiin sekä asiakassegmentteihin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat.

Kannattava metallirakenteiden valmistaja, jolla omat tuoteet ja omat toimitilat....

Katso lisätiedot

Länsi-Suomessa huikea hiekkarantainen virkistyskeskus huomattavalla majoituskapasiteetilla ja mahdollisuuksilla

Mökkimajoitusta erilaisissa ja erikokoisissa mökeissä, caravan-alue, isot monipuoliset kokoustilat, lounasravintola, uimarantaa, saunoja huikeassa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. ...

Katso lisätiedot