Halutaan myydä
Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Kohdenumero FK56761
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto 700 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita.
Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.
Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä oikeaan asenteeseen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puskaradio on paras ”myyjä”.

Tuotevalikoimassa on erittäin kattava käsittäen mm. brodeerauslangat ja -materiaalit, neule- ja käsityötarvikkeet, tarranauhat, pehmusteet, pakkausmateriaalit ja -koneet, tuotemerkintäratkaisut sekä paljon muuta.  
Asiakkaita ovat elintarvike- ja pakkausteollisuus, puolustusvoimat, kemianteollisuus, tekstiiliteollisuus, huonekaluteollisuus ja laivateollisuus alojen toimijat.

Yritys toimii Länsi-Suomessa toimintaan hyvin sopivissa vuokratiloissa, mutta liiketoiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli toimintaa voidaan tehdä missä vain. Markkina-alueena kuitenkin koko Suomi ja kasvupotentiaalia löytyy lisäksi Ruotsista ja Virosta.

Yritys on myös voimakkaasti panostanut tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden myynti onkin jo lähtenyt kasvuun. 

Omistajat ovat tarvittaessa valmiit sitoutumaan yritykseen pidemmäksikin aikaa ostajan niin halutessa.

Koronakriisi ei ole vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan haittaavasti, johtuen pitkälti liiketoiminnan pohjautumisesta useisiin eri tuotteisiin sekä asiakassegmentteihin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Yrittäjä Motonet -korjaamoon

Motonet etsii useampaan Motonet -korjaamoon yrittäjää.Yrittäjää haetaan ainakin sijainneille Kokkola, Mikkeli, Pori, Varkaus, Rauma, Oulu ja Iisalmi. Seinäjoella on myös myynnissä Motonet Korjaamon osakeyhitö: https://www.yrityskaupat.net/fi/myytava-yritys/ajoneuvojen-huoltokorjaamot/etela-pohjanmaa/uusi-tunnetun-brandin-alla-toimiva-ja-voittoa-tekeva-autohuolto-realisoidaan-pois/118010/Motonet -korjaamoketju on laadukas monimerkkikorjaamoketju, jossa suoritetaan yleiset huoltotyöt, määräaikaishuollot ja ko...

Katso lisätiedot

Yritys myy omia patentoituja metallituotteita kasvavaan markkinatarpeeseen

Yritys myy omia talotekniikkatuotteita rakennus-, LVIS- ja sähköteollisuuden tarpeisiin. Yritys on saanut hyvän tunnettavuuden ammattilaisten keskuudessa tuotteidensa ja toimitusvarmuuden ansiosta. Tuotteet ovat ohutlevy-/metallituotteita, helppokäyttöisiä ja asentajien suosimia.Markkinoiden koko on kasvava linjasaneerauksien, putki- ja sähköremonttien sekä energiasaneerauksien mukaisesti. Asiakkaita yrityksellä on laaja-alaisesti ympäri Suomea. Pääasialliset asiakkaat ovat suuret ja pienet urakointialan yr...

Katso lisätiedot