Halutaan myydä
Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Kohdenumero FK56761
Hintapyyntö 195 000
Liikevaihto 700 000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita.
Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.
Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä oikeaan asenteeseen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puskaradio on paras ”myyjä”.

Tuotevalikoimassa on erittäin kattava käsittäen mm. brodeerauslangat ja -materiaalit, neule- ja käsityötarvikkeet, tarranauhat, pehmusteet, pakkausmateriaalit ja -koneet, tuotemerkintäratkaisut sekä paljon muuta.  
Asiakkaita ovat elintarvike- ja pakkausteollisuus, puolustusvoimat, kemianteollisuus, tekstiiliteollisuus, huonekaluteollisuus ja laivateollisuus alojen toimijat.

Yritys toimii Länsi-Suomessa toimintaan hyvin sopivissa vuokratiloissa, mutta liiketoiminta ei ole riippuvainen sijainnista eli toimintaa voidaan tehdä missä vain. Markkina-alueena kuitenkin koko Suomi ja kasvupotentiaalia löytyy lisäksi Ruotsista ja Virosta.

Yritys on myös voimakkaasti panostanut tuotekehitykseen ja uusien tuotteiden myynti onkin jo lähtenyt kasvuun. 

Omistajat ovat tarvittaessa valmiit sitoutumaan yritykseen pidemmäksikin aikaa ostajan niin halutessa.

Koronakriisi ei ole vaikuttanut yrityksen liiketoimintaan haittaavasti, johtuen pitkälti liiketoiminnan pohjautumisesta useisiin eri tuotteisiin sekä asiakassegmentteihin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kuormaus & Kuljetus Juvonen Oyn arvokas upea kiinteistö isolla tontilla ja hyvät laadukkaat työkoneet Hämeenkyrössä hyvien yhteyksien varrelta!

Varsinainen liiketoiminta on loppunut jokin aika sitten, mutta kalusto ja halli on jäänyt firmalle. Nyt nämä tarjotaan mahdollisuutena uudelle yrittäjälle. Soveltuu upeasti monenlaiseen käyttöön. Halli on läpiajettava isoin ovin ja rasvamontulla. Kalusto soveltuu maansiirtoon ja vaikkapa auraustöihin....

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Erilaisten lääketieteellisten apuvälineiden myynti, vuokraus ja konsultointi

Yhtiön päätoimialana on ortoosi-, trauma-, hoito- ja sairaanhoitolaitteiden maahantuonti ja jälleenmyynti loppukäyttäjille ja hoitolaitoksille (sairaalat, hoito-, ja kuntoutuslaitokset). Yrityksen päätoimialue on Tallinna ja Harjumaa. Yrityksellä on myymälä Tallinnassa ja verkkokauppa....

Katso lisätiedot

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot