Halutaan myydä
Huipputuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Kohdenumero FK54473
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella.

Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja.
Yritys myös huoltaa laaja- alaisesti energialaitteistoja ja on tehnyt huoltosopimuksia taloyhtiöiden ja yksityisten kanssa. Lisäksi asiakastarpeiden mukaan tarjotaan muita palveluja ja tuotteita.

Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimuksia useiden alan toimijoiden kanssa. Yrittäjä työskentelee yksin yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin, asennuksen kuin huollotkin yhdessä yhteistyökumppanein kanssa. Nykyinen yrittäjä jää tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen.
Yrityksen brändi ja markkina-asema on erittäin vahva ja se onkin alansa menestyjä valtakunnallisessakin vertailussa.

Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhalle yrittäjälle.
Yritys on erittäin kannattava, joten joka tapauksessa liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on tässä tapauksessa lyhyt.

Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut kannattava kukkakauppa ja hautauspalvelu -liiketoiminta myynnissä

Pirkanmaalla hyvällä paikalla sijaitsevan pitkään toimineen kukka- ja hautauspalveluyrityksen liiketoiminta myynnissä eläköitymisen vuoksi.Ammattitaitoiset työntekijät ja hyvä asiakaspalvelu ovat synnyttäneet vuosien varrella laajan kanta-asiakaskunnan, jonka pohjalta liiketoimintaa on hyvä jatkaa ja kehittää edelleen.Nykyiset palvelut kattavat kaikki tarpeelliset hautaustoimiston palvelut sekä lisäksi kukkakauppa palvelee asiakkaita hautaustapahtumien lisäksi kivijalkaliikkeessä sekä verkossa.Vanha omistaj...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot