Halutaan myydä
Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK63969
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut ilmalämpöpumppujen huoltoon, asennukseen ja myyntiin.

Yritys on perustettu vuonna 2020, ja tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yksin yrityksessä. Hänellä on vankka kokemus ja ammattitaito talotekniikka-alalta, erityisesti ilmalämpöpumppuihin liittyvissä palveluissa. Yrittäjä on omistautunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palvelut sisältävät kattavan ilmalämpöpumppujen huoltopalvelun, jonka avulla varmistetaan laitteiden optimaalinen toiminta ja pitkäikäisyys.

Liikevaihto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti ilmalämpöpumppujen vaihdon ja huoltojen osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Savonlinnan alueella.

Ilmalämpöpumppujen huolto ja vaihto ovat kiinnostusta edelleen nostattava palvelu, sillä asiakkaat ymmärtävät energiatehokkuuden ja viihtyisyyden merkityksen. Kasvava tietoisuus ympäristöystävällisistä ratkaisuista on lisännyt kysyntää ilmalämpöpumpuille, ja yrittäjä uskoo, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin.

Yritys tarjoaa hyvät jälleenmyyntisopimukset, kasvavan asiakaskunnan, vakaan liikevaihdon ja vankan maineen alueella. Lisäksi toimintaa on mahdollisuus laajentaa ja hyödyntää potentiaalisia kasvumahdollisuuksia.

Toiminta sopii hyvin luvat omaavalle ja esim. tällä hetkellä työntekijä roolissa työskentelevällä henkilölle.

Mikäli talotekniikka-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / puh. +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä pullantuoksuinen Karoliinan Kahvimylly Oy Keski-Suomesta

Persoonallinen kahvila on luonut mainetta runsaalla ja herkullisella kakku- ja pullavalikoimallaan. Tuoreen pullantuoksu houkuttelee asiakkaita heti aamusta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös maittavat suolaiset piirakat, sämpylät, keksit ja pikkuleivät. Kaikki tuotteet leivotaan käsin paikan päällä vankalla ammattitaidolla laadusta ja mausta tinkimättä.Yrityksen keittiössä valmistuu päivittäin vaihtuvaa keittoa, ruokaisia salaattiannoksia ja herkullisia maalaispizzoja.Yrityksen tyylikkäissä kokous- ja ryhmätilo...

Katso lisätiedot

Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden myynti ja maahantuonti

Kasvava ja kannattava, omassa markkinasegmentissään merkittävä yritys, jolla myymälä ja kehittynyt nettikauppa. Yhtiöllä on myös jälleenmyyjiä....

Katso lisätiedot

Hyvässä kunnossa oleva ja kovaa tulosta tekevä valmistava yritys elektroniikka-alalla Länsi-Suomessa

Yli 25 vuotta B2B-puolella toiminut yritys jolla on vahva asema ja kova tulos. Hyvä mahdollisuus pyörittää palkatulla johdolla tai yrittäjänä itse....

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot