Halutaan myydä
Myydään ravintolisäverkkokaupan varasto

Kohdenumero FK2262
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Terveys-, hyvinvointi ja luontaistuoteliikkeet
Sijainti Pirkanmaa
Yritys lopettaisi toimintansa, jos jatkaja löytyisi. Verkkokauppaa ei mukana tule koska juuri ollut tauko toiminnasta alustanvaihdoksen vuoksi, Woo-Commerce valmiina käyttöön mutta kauppaa rakennettu ei vielä.

Mukana tulee varasto (myyntihinta n.40 000), jossa päiväystä 8/2020 asti. Vain yhtä merkkiä, white label-tuotettu oman brandin logoilla.
Toimiva fb-ryhmä ja tykkääjiä.

Glukosamiini-kondroiitiini, D- Vitamiini 50, Omega 3/22, Ubikinoni, Inuliini 500, Probiootti 5 kantaa, Valkosipuli 10mg, Vihreä tee 850mg.
Kaikkia yhteensä varastossa n. 3000 purkkia. Kaikissa purkeissa 90 kapselia/tablettia.
Englantilainen tuottaja, kaikki laatusertifikaatit olemassa + tarvittavat paperit. Lisätietoa, tsemppiä ja tukea kaupan päälle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot