Halutaan myydä
Koiratarvikkeiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66143
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 186000
Toimiala Lemmikkieläinkaupat
Sijainti Koko Suomi
Oletko haaveillut omasta koiratarvikkeiden verkkokaupasta? Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus tarttua ammattilaisen rakentaman koiratarvikkeiden verkkokaupan ruoriin!

Myynnissä on erittäin hyvämainen B2C koiratarvikkeiden verkkokauppa, joka teki jo ensimmäisenä vuonna kovan liikevaihdon! Kaupalla on laaja tuotevalikoima ja sen integraatio mahdollistaa omanlaisen riskittömän kasvun laajalla tuotevalikoimalla. Verkkokauppa on ammattilaisen rakentama ja se on alusta asti lähtenyt kovaan nousukiitoon. Liiketoimintakauppaan kuuluu myös kaupan kaksi omaa brändiä ja niiden tuotteet. Kauppaan kuuluu koko varasto, sometilit, kaikki yhteydet tukkuihin ja toimittajiin. Verkkokaupan alustan ja tekotavan vuoksi, kauppaa pystyt kasvattamaan niin isoksi kuin haluat ja laajentaa lemmikkitarvikepuolta mihin suuntaan tahansa. Verkkokaupan alustalla on myös nyt helppo liittää B2B myyntipuoli lisäksi.

Verkkokaupalle on lyhyessä ajassa tullut vakiintunut asiakaskunta ympäri Suomea ja kauppa on jatkanut kasvuaan jatkuvasti. Verkkokauppaa on rakennettu huolella alan ammattilaisen toimesta ja tästä on uuden yrittäjän helppo jatkaa. Verkkokaupalla on hyvä maine, varsinkin loistavasta asiakaspalvelusta ja laajasta tuotevalikoimasta. Kauppa on luonnollisesti optimoitu tärkeimmille hakusanoille.

Verkkokaupalla on kaikki tärkeimmät sometilit: facebook, instagram ja tiktok. Kaikkiin kanaviin on panostettu. Kaupalla on valmiina myös kaikki maksetun mainonnan tilit meta, google ja tiktok. Kaikki logiistiikkaan liittyvät asiat ovat myös tehty huolella. Verkkokaupalla on useita someyhteistyökumppaneita ja Etelä-Suomessa toimiva koira-alan yritys.

Verkkokaupan nykyinen yrittäjä kouluttaa uuden yrittäjän tarvittaessa käyttämään kauppaa 1kk ajan ja sen jälkeen on käytettävissä teknisenä tukena sovitusti. Kouluttamiseen kuuluu halutessasi myös digimarkkinoinnin kouluttaminen ja miten sinun kannattaa kauppaan lisätä tuotteita ja mihin pitää kiinnittää huomiota verkkokauppaa pyörittäessä. Eli saat verkkokaupan ja ammattilaisen koulutuksen niin kaupan pyörittämiseen kuin digimarkkinointiin!

Verkkokaupan hinta perustuu kaupan tekemiseen kuluneeseen aikaan ja kuinka sitä on testattu ja optimoitu juuri kaupan omalle kohderyhmälle. Kauppaan on tehty useita tärkeitä automaatioita, jotka säästävät aikaa huomattavasti kauppiaan päivittäisiltä työtehtäviltä. Kaupan kuviin ja kuvateksteihin on panostettu. Tärkeimpien tuotteiden osalta hakusanaoptimointia on tehty huolella ja se näkyy myös googlen hakutuloksissa. Kauppaan sisältyy tämän kaiken lisäksi:

- maksullisen somemarkkinoinnin + googlemarkkinoinnin koulutus
- analytiikka työkalujen käyttö ja niiden tulkitseminen
- kuvanmuokkauksen koulutus
- seo optimoinnin koulutus
- sähköpostimarkkinoinnin koulutus
- verkkokaupan käyttämisen ja kehittämisen koulutus 30h
- tukut-> sopimukset neuvoteltavissa varmasti uudelle yrittäjälle

Verkkokaupan kovan kasvun vuoksi, yrittäjä on päättänyt myydä liiketoiminnan ajanpuutteen vuoksi. Verkkokaupan toiminta ja sen kehittäminen jatkuu kuitenkin normaalisti, kunnes uusi yrittäjä aloittaa toiminnan.

Hintapyynö: Tee tarjous


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään tunnettu auto- ja konekorjaamo Länsi-Lapista

Auto- ja konekorjaamo tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin henkilöautoille, työkoneille kuin moottorikelkoillekin. Yrityksen toimiala kattaa ajoneuvot ja koneet, mukaan lukien traktorit ja suuremmat maatalouskoneet. Pienkoneiden korjausta ei juurikaan tehdä.Yrityksen palvelutarjonta sisältää kaiken määräaikaishuolloista ja korjauksista vian etsintään ja varaosamyyntiin. Autojen osalta korjaamo huoltaa ja korjaa useita eri merkkejä ja malleja, mukaan lukien henkilö- ja pakettiautot sekä matkailuautot. P...

Katso lisätiedot

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot