Halutaan myydä
Kotileipomo Etelä-Pohjanmaalla

Kohdenumero FK61495
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 60 000
Toimiala Leipomot
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Toteuta unelmasi – valmiin asiakaskunnan omaava kotileipomo

Tämä tilaisuus ei toistu. Yritys ollut paikkakuntansa ainoa kotileipomo. Yrityksen menestyksestä kertoo sen pitkään, yli 35 vuotta jatkunut toiminta. Toiminta sopii niin kokeneelle ammattilaiselle kuin nuorelle alkavalle yrittäjälle. Luopuva yrittäjä auttaa alkuun, kunnes jää eläkkeelle tai muutoin sovitun ajan kuluttua. Yrityksessä ei ole muita työntekijöitä. Yrityksen vuosiliikevaihto on ollut noin 60 000 € ja tulos positiivinen.

Yritys toimitti säännöllisesti tuotteita päivittäistavarakauppaan. Pääosa liikevaihdosta tuli sieltä. Lisäksi eri tilaisuuksiin tehtävät suolaiset ja makeat leipomotuotteet tuoneet merkittävää lisää myyntiin. Tuotteita myyty myös suoraan leipomosta, mutta sen osuus kokonaismyynnistä ei ole kovin suuri.

Toimitilan koko on noin 90 m2 ja se sijaitsee omakotitalon yhteydessä. Omakotitalo on hyväkuntoinen ja sijaitsee rauhallisella alueella. Ensisijaisesti sekä liiketoiminta kalustoineen että omakotitalo myytäisiin yhtenä kokonaisuutena. Asuinmahdollisuuden vuoksi yritys sopii myös muualta paikkakunnalle muuttavalle.

Liiketoimintakauppaan kuuluu kalusto ja varasto. Kalustoon kuuluu mm. Kemperin pullanpyörittäjä, Metoksen vispain, Metoksen taikinakoneita 2 kpl, kaulauskone, Metoksen uuneja, pakastin, kylmiö, juomakaappi, nostatushuone, Bomadan sulatuskone, rasvakeittimet, pesukone, työtasot, hillottajat ja muuta pienempää keittiö- ja leipomovälinettä. Lisäksi kauppaan kuuluu yrityksen asiakasrekisteri ja yrityksen käytössä olleet puhelinnumerot. Kauppa voidaan toteuttaa myös osakekauppana.
Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä tasokas yökerholiiketoiminta Jyväskylän keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Jyväskylän keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa.Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Siivousliike, erikoissiivoukset

Yrityksen toiminta keskittyy erikoissiivouksiin, joissa sillä on merkittäviä kilpailuetuja.Markkina-alueena on lähtökohtaisesti koko Suomi.Yritys on erittäin kannattava ja sitä se on ollut koko sen toimintansa ajan....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla tasaisessa kasvussa oleva, kannattava ja hyvämaineinen erikoisvaraosien verkkokaupan liiketoiminta. Myös osakekauppa voi tulla kyseeksi. Jos sinulla on kivijalkakauppa ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa tai aloittaa verkkoliiketoiminnan, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava pohja, jota uuden yrittäjän on helppo toimia tai lähteä kehittää lisää.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä yli 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka varmistaa, että hän...

Katso lisätiedot

Menestyksekäs tuoremarjaliiketoiminta Pohjois-Suomesta etsii jatkajaa

Rekisteröity tuoremarjabrändi Pohjois-Suomesta 33 vuotisella historialla etsii uutta omistajaa. Liiketoimintaan kuuluu 10 vakiintunutta myyntipistettä, asianmukainen kuljetuskalusto, kylmäkontteja, tarvikevarasto sekä sopimukset. Uusi yrittäjä saa vahvan pohjan, jonka varaan on tukeva rakentaa ja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tässä on tilaisuus makean tulevaisuuden tahtovalle....

Katso lisätiedot