Halutaan myydä
Lapsiperheiden verkkojulkaisu / verkkolehti

Kohdenumero FK56521
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kustannustoiminta
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2
* Etsitään yrittämisestä kiinnostuneita osakkaita 1-3 henkilöä, jotka ovat valmiita antamaan oman työpanoksensa ja osaamisensa uuden yrityksen kehittämiseen *

Askarteluideat.fi on uusi, sähköinen koko perheen askartelulehti, joka ilmestyy joka toinen kuukausi. Jokaisesta numerosta löytyy 50 erilaista ja inspiroivaa ohjetta koko perheelle sekä kouluissa ja päiväkodeissa toteutettavaksi. Ohjeiden mukana on myös video-ohjeita, joiden avulla mallien tekeminen on helppoa ja hauskaa.

Askarteluideat on uusi julkaisu, josta on ilmestynyt kaksi numeroa ja kolmas tulee ulos tammikuussa. Lehden sisältöä kehitetään jatkuvasti ja tammikuussa kehityksen alla ovat valokuvat, jotka kuvataan ammattilaisen toimesta. Vaikka lehti on uusi (ja vielä aika kotikutoinen), on se saanut jo laajan lukijakunnan, paljon hyvää palautetta sekä kiinnostusta. Erityisesti korona-aika on luonut tarpeen erilaisella tekemiselle kotona oman perheen kesken, ja Askarteluideat tuovat siihen osaltaan ideoita. Käsillä tekeminen myös kehittää lasten ajattelua, koordinaatiota ja keskittymiskykyä, ja on hyvää vastapainoa älylaitteille.

Tarjoamme ideoiden ja ohjeiden lisäksi myös asiakkaan halutessa tarvikepaketin mallien toteuttamiseen, joka toimitetaan postitse ennen lehden ilmestymistä.

Etsimme yrittäjyydestä ja kädentaidoista innostuneita tai kustannusalaa tuntevia apukäsiä mukaan toiminnan kehittämiseen. Toivomme, että pystyt ainakin osa-aikaisesti antamaan oman työpanoksesi yrityksen ja lehden kehittämiseen. Voit olla hyvä ilmoitus-/kumppanimyyjä, valokuvaaja, innokas askartelija, some-markkinoija, nettisivujen/verkkokaupan ammattilainen tai jotain muuta, josta uskoisit olevan meille hyötyä. Tärkeää on, että olet myös mukava työkaveri, yhteistyökykyinen, kannat vastuuta, et luovuta helposti ja sinun kanssa on helppo työskennellä.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kaksi henkilöä, joiden apuna on mallien tekijöitä ja AD. Tarkoituksenamme on laajentua kieliversioin ulkomaille ensi vuoden aikana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Huonekalujen tukkumyyntiä harjoittava kilpailukykyinen yritys

Päätoimialana on huonekalujen tukkukauppa pääasiassa Viron kouluille, yliopistoille, päiväkodeille ja toimistoille sekä projektihuonekalujen tukkukauppa rakennusyrityksille ja yksityishenkilöille. Periaatteessa valmiit tuotteet tuodaan yhtiön latvialaisilta kumppaneilta. Yritys on varmistanut kilpailukykyisen aseman huonekalumarkkinoilla ja tarjoaa jatkossakin mittatilaustyönä valmistettuja huonekaluja laadukkaasti, lyhytaikaisesti ja edulliseen hintaan.Kauppa ei sisällä yhtiöön liittyviä vuokrasopimuksia t...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta.

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot