Halutaan myydä
Lapsiperheiden verkkojulkaisu / verkkolehti

Kohdenumero FK56521
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kustannustoiminta
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1-2
* Etsitään yrittämisestä kiinnostuneita osakkaita 1-3 henkilöä, jotka ovat valmiita antamaan oman työpanoksensa ja osaamisensa uuden yrityksen kehittämiseen *

Askarteluideat.fi on uusi, sähköinen koko perheen askartelulehti, joka ilmestyy joka toinen kuukausi. Jokaisesta numerosta löytyy 50 erilaista ja inspiroivaa ohjetta koko perheelle sekä kouluissa ja päiväkodeissa toteutettavaksi. Ohjeiden mukana on myös video-ohjeita, joiden avulla mallien tekeminen on helppoa ja hauskaa.

Askarteluideat on uusi julkaisu, josta on ilmestynyt kaksi numeroa ja kolmas tulee ulos tammikuussa. Lehden sisältöä kehitetään jatkuvasti ja tammikuussa kehityksen alla ovat valokuvat, jotka kuvataan ammattilaisen toimesta. Vaikka lehti on uusi (ja vielä aika kotikutoinen), on se saanut jo laajan lukijakunnan, paljon hyvää palautetta sekä kiinnostusta. Erityisesti korona-aika on luonut tarpeen erilaisella tekemiselle kotona oman perheen kesken, ja Askarteluideat tuovat siihen osaltaan ideoita. Käsillä tekeminen myös kehittää lasten ajattelua, koordinaatiota ja keskittymiskykyä, ja on hyvää vastapainoa älylaitteille.

Tarjoamme ideoiden ja ohjeiden lisäksi myös asiakkaan halutessa tarvikepaketin mallien toteuttamiseen, joka toimitetaan postitse ennen lehden ilmestymistä.

Etsimme yrittäjyydestä ja kädentaidoista innostuneita tai kustannusalaa tuntevia apukäsiä mukaan toiminnan kehittämiseen. Toivomme, että pystyt ainakin osa-aikaisesti antamaan oman työpanoksesi yrityksen ja lehden kehittämiseen. Voit olla hyvä ilmoitus-/kumppanimyyjä, valokuvaaja, innokas askartelija, some-markkinoija, nettisivujen/verkkokaupan ammattilainen tai jotain muuta, josta uskoisit olevan meille hyötyä. Tärkeää on, että olet myös mukava työkaveri, yhteistyökykyinen, kannat vastuuta, et luovuta helposti ja sinun kanssa on helppo työskennellä.

Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kaksi henkilöä, joiden apuna on mallien tekijöitä ja AD. Tarkoituksenamme on laajentua kieliversioin ulkomaille ensi vuoden aikana.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Myydään rekkapesula

TeKar Oy:n pesuhallissa on harjakoneella varustettu raskaankaluston pesulinjasto ajoneuvoyhdistelmiä, kuorma-autoja ja linja-autoja varten.Pesuhallissa pestään myös pakettiautot, asuntoautot, traktorit, kaivinkoneet, moottorit, veneet ja paljon muutaPesukone/laite uudehko, takuuaika vielä voimassa. Ei vaadi lisäinvestointeja lähiaikoina.Pesulinja toimii 24h, eikä vaadi henkilökunnan paikalla oloa. Näitä palveluita tällä laajuudella ei montaa suomessa, sijainti hyvä ja helppo raskaalle kalustolle.  Sijainti ...

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot