Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy omissa myymälöissä sekä verkkokaupassa ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja (agentuurien kautta). Täysin omaa maahantuontia on 1 tuotemerkki ja valikoimassa on 1 vain omaan jakeluun itse te...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot