Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot

Lasitusalan yritys, joka on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosikymmeniä

Yhtiö palvelee Uudenmaan alueella sijaitsevassa toimipisteessään yksityishenkilöitä ja yrityksiä lasitukseen liittyvissä tarpeissa.Palveluihin kuuluvat perinteiset ikkuna- ja tuulilasiprojektit sekä laajemmat ratkaisut suunnittelusta toteutukseen asti.Asiakaskunta koostuu sekä yksityis- että yritysasiakkaista ja yhtiö on vakuutusyhtiöiden suosittelema.Toimintaa harjoitetaan useiden vuosikymmenten kokemuksella. Yhtiön vahvuuksia ovat kokemus, monipuolisuus, joustavuus sekä nykyaikainen konekanta. Liiketoimin...

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot

Myynnissä elektroniikka-, automaatio- ja sähkötarvikkeiden teknisen kaupan liiketoiminta

Myynnissä liiketoiminta, joka tarjoaa laaja-alaisesti elektroniikkaan, automaatioon ja sähkötarvikkeisiin liittyviä tuotteita. Yritys sijaitsee sisäisessä Suomen kasvukeskuksessa, joka luo hyvän ympäristön liiketoiminnan kehittämiselle ja laajentamiselle. Laadukkaat ja monipuoliset tuotteet palvelevat laajaa asiakaskuntaa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa alalla johtavien valmistajien luotettavana kumppanina, mikä heijastuu yrityksen vahvaan toimintakykyyn ja luotettavuuteen. Kilpailukykyiset hinnat sekä a...

Katso lisätiedot