Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä laivaravintola Turussa

Turussa Aurajoessa hyvällä sijainnilla operoivan viihtyisän laivaravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman suurempia investointitarpeita. Ruuan osuus myynnistä on noin 25 % mutta on mahdollista nostaa suuremmaksi liiketoimintakonseptia kehittämällä. Nykyisin valtaosa liikevaihdosta tulee kesäsesongin aikana mutta myös tämän osalta on mahdollista kehittää liiketoimintaa paremmin ympärivuotiseen toimintaan sove...

Katso lisätiedot

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot