Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Myydään Koskut Burgerin liiketoiminta kiinteistöineen Jalasjärveltä

Nyt myynnissä loistavalla sijainnilla olevan grillin liiketoiminta sekä kiinteistö tontteineen. Kiinteistö on kooltaan n. 180 m2 ja tontti 2 ha. Liikekiinteistöön on oma liittymä kolmostieltä.Grilli tarjoaa keittolounasta, grilliannoksia, virvokkeita ja tietenkin kahvia makean purtavan kera. Asiakaspaikkoja on sisätiloissa 50 henkilölle ja ulkona terassilta löytyy lisätilaa kymmenelle henkilölle.Tässä on erinomainen tilaisuus vaikkapa yrittäjähenkiselle pariskunnalle lähteä grilliyrittäjäksi. Nykyisellään t...

Katso lisätiedot

Erikoiskalustevalmistaja, jolla vuosien osaaminen ja jatkuva kannattava liiketoiminta

Yrityksellä on monipuolinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö, joka mahdollistaa sen toteuttaa asiakkaittensa vaativimmatkin toiveet kalusteiden suhteen. Valmistettavat tuotteet ovat pääsääntöisesti asiakaskohtaisesti räätälöityjä ja ne vaativat aina erikoisosaamista ja/tai erikoiskoneita ja laitteita. Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja kannattavasti. Nyt omistaja on siirtymässä eläkkeelle ja toiminnalle etsitään jatkajaa. Kohde sopii erinomaisesti kalustealan osaajalle ja alan muulle toimijall...

Katso lisätiedot