Halutaan myydä
HYPOXI - Yrittäjäksi riskittömästi vakaan asiakaskunnan kanssa

Kohdenumero FK55688
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Etelä-Savo
Hypoxi Savonlinna sijaitsee kaupungin keskustassa vuokratiloissa osoitteessa Olavinkatu 60 (linja-autoasema, 1. krs). Alueella ei ole vastaavaa toimintaa, eikä siten myöskään kilpailua. Yrityksen pitkään toiminut studio on mahdollistanut asiakaskunnan vakiintumisen.

Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Savonlinnan kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym. liiketoiminnan materiaali. Studion laitteiston ja toiminnan voi myös vuokrata, ostaa tai tehdä leasingsopimuksen.

Myyjä voi tarvittaessa perehdyttää ostajan, ja myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä, että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta maahantuojan puolelta.

Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille ilman urheiluharrastusta eikä tämän turvallisen toiminnan harjoittamiseen tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia.

Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Mahdollisuus päästä kehittämään kuntoutusta ja kuntoutuksen tukena toimimista. Kuntoutuksen eteen tehty työtä useampi vuosi.

Liiketoimintaan on myös mahdollista yhdistää muuhun toimintaan esimerkiksi kuntosalin yhteyteen tai kuntoutuslaitoksen/fysikaalisen hoitolaitoksen yhteyteen. Hyödynnettävissä kelakorvausasiakkaille.

Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.

Vuokra hinta alk.500€+alv/kk ja aika sovitaan yhdessä.

http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

Lisätiedot:
Yrittäjä Sanni Montonen, [email protected]
Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Liikuntavammaisten ja ikääntyvien ihmisten apuvälineiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys myynnissä

Yritys on valtakunnallisesti pitkään toiminut liikuntavammaisten ja ikääntyneiden ihmisten apuvälineiden maahantuoja ja myyjä. Yritys toimii Etelä-Suomessa mutta myyntialue kattaa koko Suomen.Pitkästä historiasta johtuen yrityksellä on laaja asiakaskunta omine jakelijoineen sekä kauppasuhteet myös julkishallinnollisiin toimijoihin sosiaali- ja terveysalalla valmiina hyödynnettäväksi. Asiakkaita ovat mm. sairaalat, jakelijat sekä myös yksityiset ihmiset.Yritys myydään terveysongelmien vuoksi mutta yrittäjät ...

Katso lisätiedot