Halutaan myydä
Menestyvä maanrakennus- ja kuljetusalan yritys etsii jatkajaa!

Kohdenumero FK66434
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kuljetusliikkeet, taksit
Sijainti Etelä-Savo
Tämä Savonlinnaan vuodesta 1985 lähtien juurensa juurruttanut yritys on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi toimijaksi maanrakennus- ja kuljetuspalveluiden alalla, tarjoten monipuolisia palveluita laajalle asiakaskunnalle, joka ulottuu yrityksistä ja yksityisistä pienrakentajista suuriin kaupunkien ja sähkö- sekä teleyhtiöiden projekteihin.

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan, laadukkaasta työnjäljestään ja kyvystään täyttää asiakkaidensa tarpeet joustavasti ja tehokkaasti. Yrityksellä on käytössä kattava ja nykyaikainen kalusto, joka mahdollistaa laajan kirjon palveluita. Kalusto sisältää mm. useita kuorma-autoja ja kaivurikuormaajia runsaine lisävarusteineen kunkin työtarpeen mukaan.

Yrityksen palvelut kattavat muun muassa:
• Sähkö- ja televerkkojen maa- ja ilmakaapeloinnit
• Kaivutyöt
• Talojen pohjatyöt
• Lumen ja soran kuormaukset
• Henkilönostokorityöt (mahdollista toteuttaa 11 metrin korkeuteen)
• Katujen talvikunnossapito (lumen auraus ja hiekoitus)
• Maa-aineskuljetukset
• Liikenteenohjauspalvelut
• Tavarakuljetukset; merikontit, kappale- ja massatavarat

Yritys palvelee asiakkaita laajalti Savonlinnan alueella mukaan lukien Punkaharju, Sulkava, Enonkoski, Savonranta ja Kerimäki. Lisäksi merikonttien sekä kappale- ja massatavaroiden kuljetukset suoritetaan koko Suomen laajuisesti.

Yrityksen 200 m² toimitilat sijaitsevat Savonlinnan Itä-puolella. Uuden toimijan on mahdollista vuokrata tilat.

Tämä on loistava tilaisuus astua valmiiksi menestyvään liiketoimintaan tai alan yrittäjälle laajentaa toimintaansa! Yrityksellä on vahva pohja ja merkittävä potentiaali kasvulle ja laajentumiselle. Olipa tavoitteenasi liiketoiminnan kasvattaminen, uuden markkina-alueen valloittaminen tai yrittäjäuran aloittaminen, Kaivu ja Kuljetus Terävä Oy tarjoaa sinulle perustan, jolle rakentaa unelmiesi yritys.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä liiketoimintamahdollisuudesta.

Yritysvalmentaja Pekka Turunen +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla tasaista tulosta tekevä, kannattava ja hyvämaineinen venetarvikkeiden liiketoiminta. Jos sinulla on kova into toimia venealalla ja haluaisit laajentaa toimintaasi verkossa, tässä olisi sinulle valmis, toimiva ja kannattava alusta. Tästä uuden yrittäjän on helppo jatkaa tai kehittää toimintaa edelleen.

Yrityksen toiminta on myydä venevalmistajille ja venetarvikkeiden jälleenmyyjille sekä veneilyn harrastajille korkealaatuisia vene ja veneilytarvikkeita kattavasta valikoimasta. Yrityksellä on erittäin hyvä maine pääkaupunkiseudulla ja yrityksen brändi on veneilijöille tuttu. Yrityksen myynti tapahtuu perinteisen tukkumyynnin lisäksi omissa myymälöissä ja verkkokaupassa. Myymälöiden määrää voi supistaa koska osa myynnistä voidaan siirtää verkkokauppaan. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business et...

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot