Halutaan myydä
Kukkakaupan liiketoiminta

Kohdenumero FK1630
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 2-3
Liike on ollut toiminnassa noin 29 vuotta jo samassa paikassa. On vakiintunut asiakaskunta. Liiketoiminta on vilkkaalla paikalla katutasossa vuokratilassa.

Yrittäjän toimiessa päätoimisesti yrityksessä on mahdollisuus hyvään ansiotasoon. Tällä hetkellä yrittäjän lisäksi on 1 koko-aikainen työntekijä ja sesongin mukaan osa-aikaisia työntekijöitä. Tästä uusi yrittäjä pääsee vaivattomasti jatkamaan valmista yritystoimintaa.

Liiketoimintaan kuuluu kukkien myynti. Leikkokukkia, ruukkukasveja ja sesonki tuotteita. Liiketoimitaan kuuluu myös kukkienvälityspalveluita/verkkokauppa. Sidonta on pääsääntöinen tulon lähde tällä hetkellä. Toimintaa pystyy hyvin lisämään, vain taivas on rajana.

Liike myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusto, koneet ja itse liiketoiminta. Nykyinen yrittäjä myy terveydellisistä syistä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot

Myydään Oulussa sijaitsevan yrityksen monipuoliset autoalan liiketoiminnot

Myynnissä ovat yrityksen liiketoiminnot, jotka sisältävät autohuollon, korjauksen, katsastuksen, fiksauspalvelut ja autokaupan. Tämä on ihanteellinen mahdollisuus yrityksille tai yrittäjille, jotka haluavat päästä suoraan autoalan markkinoille vahvalla ja tunnetulla brändillä. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja se sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, tarjoten loistavat mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen nykyaikaisen autoalan kysynnän myötä. Yritys on tunnettu ja arvostettu autoalan toimija, joka ...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot