Halutaan myydä
Kukkakaupan liiketoiminta

Kohdenumero FK1630
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 2-3
Liike on ollut toiminnassa noin 29 vuotta jo samassa paikassa. On vakiintunut asiakaskunta. Liiketoiminta on vilkkaalla paikalla katutasossa vuokratilassa.

Yrittäjän toimiessa päätoimisesti yrityksessä on mahdollisuus hyvään ansiotasoon. Tällä hetkellä yrittäjän lisäksi on 1 koko-aikainen työntekijä ja sesongin mukaan osa-aikaisia työntekijöitä. Tästä uusi yrittäjä pääsee vaivattomasti jatkamaan valmista yritystoimintaa.

Liiketoimintaan kuuluu kukkien myynti. Leikkokukkia, ruukkukasveja ja sesonki tuotteita. Liiketoimitaan kuuluu myös kukkienvälityspalveluita/verkkokauppa. Sidonta on pääsääntöinen tulon lähde tällä hetkellä. Toimintaa pystyy hyvin lisämään, vain taivas on rajana.

Liike myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusto, koneet ja itse liiketoiminta. Nykyinen yrittäjä myy terveydellisistä syistä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Erikoisliike vuokraamoineen hiihtokeskuksessa. Valikoima keskittyy talviurheiluun ja vapaa-aikaan.

Tarjoaa laadukkaita tuotteita talviurheiluun ja vapaa-aikaan, niin myyntiin, kuin vuokrallekin, hyvään palveluun keskittyen ammattilaisten myyjien avustuksella, yhdessä suomen suurimmissa hiihtokeskuksessa. Myös nettikauppa....

Katso lisätiedot

Myydään kannattava kosmetiikka-alan maahantuontiyritys

Yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuoden ajan pääkaupunkiseudulla, mutta sen liiketoiminta on siirrettävissä tarvittaessa. Tuotteet ovat laadukkaita ja tunnettuja kosmetiikkabrändejä. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa tavaratalot ja marketit, laivayhtiöt sekä apteekit. Yritys toimii käytännössä yhden henkilön voimin....

Katso lisätiedot

Parturi-kampaamo-valohoito Tuiskutukka sekä liikehuoneisto!!

Yli 30 vuotta toiminut, hyvän asiakaskunnan hankkinut parturi/kampaamo sekä erikoisuutena Valohoitoon erikoistunut yritys. Valohoitolaitteisto uusittu 10/2022, Ensimmäinen ja ainoa Suomessa LuxuraX7. Valohoitohuone erillinen jossa viilennyskone ja kaukosäädettävä käynnistys, mahdollistaa kampaamopuolen käytön samaan aikaan, eli asiakkaita molemmissa yhtä aikaa. Liikehuoneisto on oma ja remontoitu sekä pidetty todella hyvässä kunnossa. Asiakkaille varattu 3 parkkipaikkaa aivan liikehuoneiston vierestä. Tässä...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot