Halutaan myydä
Myydään Vakiintunut Kukkakauppa - Erinomainen mahdollisuus yrittäjälle!

Kohdenumero FK65747
Hintapyyntö 9 000
Liikevaihto 120 000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 0-2
Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia hyvin perustettu kukkakauppa, jonka liikevaihto on noin 120 000 euroa. Yritys on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1986 ja on saavuttanut vankan aseman alueellaan. Omistaja on jäämässä eläkkeelle, joten etsimme innokasta ja intohimoista yrittäjää jatkamaan tämän kukkakaupan kasvattamista.

Kukkakauppa on hiljattain laajentanut palvelujaan verkkokauppaan, mikä tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tavoittaa laajemman asiakaskunnan. Tämä yhdistettynä perinteiseen kivijalkamyymälään, luo vankan pohjan liikevaihdon kasvattamiseen.

Olemme sitoutuneet varmistamaan sujuvan siirtymän uudelle omistajalle, joten tämä on erinomainen tilaisuus tarttua valmiiseen ja vakaan yritykseen. Jos olet yrittäjähenkinen ja rakastat kukkia, tämä voi olla unelmiesi mahdollisuus!

Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Menestyvä maanrakentaja, jolla merkittävä kannattavan kasvun potentiaali

Yritys toimii vahvasti maanrakennuksen toimialalla, jossa sillä on vuosien kokemus ja sitä kautta syntynyt osaaminen sekä markkina-asema. Sillä on potentiaalia kasvattaa volyymiaan kannattavasti.Yritys toteuttaa merkittäviä infrarakentamisen kohteita ja sillä on asiallinen kone- ja laitekanta sekä osaava henkilöstö. Yrityksellä on sertifioitu laatujärjestelmä ja seuraavat RALA-pätevyydet: Väylärakentamisen pääurakointi Tiet, kadut ja kunnallistekniikka, Putkilinjojen ja johtoverkkojen pääurakointi Putkilinj...

Katso lisätiedot

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot