Halutaan myydä
Kukkakauppa Tampereella

Kohdenumero FK59017
Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 100000-200000
Toimiala Kukkakaupat, kukkakioskit
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myydään Keinupuiston Kukka Tmi-kukkakauppa Tampereella. Kukkakauppa on perustettu vuonna 2008 ja nykyiset varastotilat (103 m2), jossa kauppa on vuokralla. Kukkakaupan ympäristössä myös hyvät pysäköintimahdollisuudet (2h kiekkopaikkoja lähellä ja kadun varressa maksullinen pysäköinti). Raitiovaunu ja bussit kulkevat vierestä.
Kukkakauppa on taajaman ainoa ja näin lähikukkakauppa kaupunginosan asukkaille (asukasluku n. 25000) . Nettikauppa toimittaa kukkia Tampereen seudulle, keskittyen luonnollisesti Hervannan seutuun (Kaukajärvi, Vuores, Hallila, joissa ei ole omaa kukkakauppaa). Viimeisimpänä on otettu käyttöön kuljetuspalvelut Foodora . Lisäksi kukkakaupalla on toimitussopimukset joidenkin yritysten kanssa.
Kukkakauppa myydään kalusteineen, joihin kuuluu mm. 2 lasikylmiötä, 1 säilytyskylmiö, runsaasti varastotilaa hyllyineen, puhelin, läppäri, tulostin, kassakone, valomainokset. Lisäksi kauppaan kuuluu varastossa olevat kukat, ruukut ja muut kukkakaupan tarvikkeet. Kauppa myydään siis ”sellaisenaan”, eli myyjä ei aio jatkaa kukkakauppatoimintaa, eikä siis ota mitään mukaansa. Kukkakaupassa työskentelee tällä hetkellä 1 floristi kutsusta omistajan lisäksi. Kukkakaupalla on myös auto, joka voidaan sisällyttää kauppaan ostajan niin halutessa.
Hintaan sisältyy myös Keinupuiston kukka -brändi ja visuaalinen ilme. Kaupalla on kanavat somessa (IG, Tiktok, Facebook) ja on tunnettu toimija alueella.
Hintapyyntö 15 000€ (ilman autoa).
Kukkakauppa on ostettu aikoinaan omistajan ”harrastukseksi” päätyön ollessa kirjanpitoyrityksen pyörittäminen. Omistaja haluaa nyt keskittyä kokopäiväisesti kirjanpitopalvelun kehittämiseen ja hankkii aikaa tähän myymällä kukkakaupan pois. Kirjanpitotoimisto voi auttaa ostajaa erilaisissa tarvittavissa kauppaan liittyvissä paperiasioissa ilmaiseksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot

Alueellisesti tunnettu pienpanimo

Yrityksellä on tarvittava kone- ja laitekanta ammattimaisen pienpanimotoiminnan harjoittamiseen.Yrityksellä on vuosien aikana kehitetty monipuolinen tuotevalikoima, josta se on saanut runsaasti myönteistä palautetta. Lisäksi yritys on kehittänyt ja kehittää uusia tuotteita saadun asiakaspalautteen pohjalta.Tällä hetkellä toiminta ei ole kokoaikaista, mutta mahdollisuudet volyymin kasvattamiseen ovat olemassa....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot