Halutaan myydä
Osakas sijoitus- ja kehitysyhtiöön

Kohdenumero FK55875
Hintapyyntö 150 000
Toimiala Konsultointi, koulutus
Sijainti Koko Suomi
Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen, joka varsinkin alkuvaiheessa olevien yritysten osalta on hyvin haastavaa järjestää ilman merkittävää kokemusta rahoitusmarkkinoista.

Olemme Suomen suurin alkuvaiheen sijoitusyhtiö, etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.

Olemme mukana jo monissa suomalaisissa start up yrityksissä osakkaana, ja kasvu jatkuu vahvana. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.

Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Etsimme osakkaaksi henkilöä tai yritystä, joka haluaa hajauttaa sijoituksen tiimimme huolellisesti valikoimiin suomalaisiin start up firmoihin.

Onko sinulla kokemusta, joka voisi auttaa uusia yrityksiä kasvuun? Haluatko antaa osaamisesi aloittavien yrittäjien käyttöön ja hajauttaa sijoituksesi Suomen kiinnostavimpiin alkuvaiheen kasvutarinoihin? Voimme ottaa mukaan myös pelkästään sijoittamisesta kiinnostuneita.

Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita!

Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään korkealaatuisen erikoispuutavaran käsittelyyn spesialisoitunut sahayritys

Vahvasti kiertotalousperiaatteella toimiva yritys on investoinut voimakkaasti tuotekehitykseen. Se on onnistunut luomaan ainutlaatuiset hankintakanavat raaka-aineilleen sekä solmimaan pitkäaikaisia, luottamuksellisia ja riskittömiä asiakassuhteita. Tällä hetkellä jo puolet tuotannosta suuntautuu vientiin, mutta potentiaalia kasvuun olisi vielä merkittävästi enemmän. Vaikka yritys on jo varsin kannattava, sillä on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa tuotantoaan jopa moninkertaiseksi....

Katso lisätiedot

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot