Halutaan myydä
Osakas sijoitus- ja kehitysyhtiöön

Kohdenumero FK55875
Hintapyyntö 150 000
Toimiala Konsultointi, koulutus
Sijainti Koko Suomi
Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen, joka varsinkin alkuvaiheessa olevien yritysten osalta on hyvin haastavaa järjestää ilman merkittävää kokemusta rahoitusmarkkinoista.

Olemme Suomen suurin alkuvaiheen sijoitusyhtiö, etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.

Olemme mukana jo monissa suomalaisissa start up yrityksissä osakkaana, ja kasvu jatkuu vahvana. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.

Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Etsimme osakkaaksi henkilöä tai yritystä, joka haluaa hajauttaa sijoituksen tiimimme huolellisesti valikoimiin suomalaisiin start up firmoihin.

Onko sinulla kokemusta, joka voisi auttaa uusia yrityksiä kasvuun? Haluatko antaa osaamisesi aloittavien yrittäjien käyttöön ja hajauttaa sijoituksesi Suomen kiinnostavimpiin alkuvaiheen kasvutarinoihin? Voimme ottaa mukaan myös pelkästään sijoittamisesta kiinnostuneita.

Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita!

Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut turkulainen LVI-alan perheyritys

Yritys tarjoaa monipuolisesti LVI-asennukset ja -korjaukset Turun talousalueella. Se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja pitkän toimintahistoriansa kautta sillä on runsaasti kanta-asiakkuuksia. Yritys toteuttaa alan asennuksia ja korjauksia pienistä yksityistalouksien tarpeista aina isoihin linjasaneerausprojekteihin. Yrityksellä on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppaSuomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja...

Katso lisätiedot

Myydään PC-palveluihin erikoistuneen yhtiön liiketoiminta

Tietotekniikka-alan monitoimiyritys. Yritys tarjoaa palveluita aina mobiiliyhteyksistä kiinteisiin yritysverkkoihin sekä monipuolisia palveluita tietotekniikan tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys on Dna ja Elisa jälleenmyyjiä. Valikoimaan kuuluvat tietokoneet ja oheislaitteet sekä käytetyt yrityskannettavat! Muita palveluita ovat tietokonehuolto, tietoturvaratkaisut, Dna-jälleenmyynti, Elisa-jälleenmyynti, tietoliikennelaitteet, 4G-reitittimet, WLAN-reitittimet ja muut tuotteet. Yritys tarjoaa lisäksi yrityks...

Katso lisätiedot