Halutaan myydä
Osakas sijoitus- ja kehitysyhtiöön

Kohdenumero FK55875
Hintapyyntö 150 000
Toimiala Konsultointi, koulutus
Sijainti Koko Suomi
Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen, joka varsinkin alkuvaiheessa olevien yritysten osalta on hyvin haastavaa järjestää ilman merkittävää kokemusta rahoitusmarkkinoista.

Olemme Suomen suurin alkuvaiheen sijoitusyhtiö, etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.

Olemme mukana jo monissa suomalaisissa start up yrityksissä osakkaana, ja kasvu jatkuu vahvana. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.

Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Etsimme osakkaaksi henkilöä tai yritystä, joka haluaa hajauttaa sijoituksen tiimimme huolellisesti valikoimiin suomalaisiin start up firmoihin.

Onko sinulla kokemusta, joka voisi auttaa uusia yrityksiä kasvuun? Haluatko antaa osaamisesi aloittavien yrittäjien käyttöön ja hajauttaa sijoituksesi Suomen kiinnostavimpiin alkuvaiheen kasvutarinoihin? Voimme ottaa mukaan myös pelkästään sijoittamisesta kiinnostuneita.

Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita!

Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Huoltoasema myynnissä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa vuosikymmeniä autoilijoita ja matkailijoita palvellut huoltoasema. Yritys on osa laajaa suomalaista huoltoasemaketjua, mikä tuo mukanaan vahvan brändin ja tukiverkoston. Samalla avautuu mahdollisuus hyödyntää ketjun tarjoamia etuja ja yhteistyömahdollisuuksia.Huoltoasema sijaitsee omalla 4.000 m2 tontilla, ja toimitilat ovat hyväkuntoiset. Tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liiketoimintaan ja lisäpalveluiden tarjoamiseen.Tule mukaan autoilun tule...

Katso lisätiedot

Työvaatteiden valmistaja ja työvaatteiden vuokrauspalvelun tarjoaja

Yhtiö valmistaa työvaatteita suurille Viron teollisuusyrityksille ja Suomen suurimmille työvaatevalmistajille ja -myyjille. Täysi työvaatteiden vuokrauspalvelu on tarjolla Viron suurille valmistusyrityksille.Vaatteiden vuokrauspalvelu sisältää kokonaisvaltaisen pesu-, huolto ja toimitusprosessin ja palvelu kattaa tekstiilien koko elinkaaren hankinnasta  loppuhävittämiseen asti.Yrityksen yleinen tila on hyvä: 1. Yrityksellä on laaja materiaali- ja valmiiden tuotteiden varasto. 2. Riittävät taloudelliset resu...

Katso lisätiedot

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot