Halutaan myydä
Osakas sijoitus- ja kehitysyhtiöön

Kohdenumero FK55875
Hintapyyntö 150 000
Toimiala Konsultointi, koulutus
Sijainti Koko Suomi
Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen, joka varsinkin alkuvaiheessa olevien yritysten osalta on hyvin haastavaa järjestää ilman merkittävää kokemusta rahoitusmarkkinoista.

Olemme Suomen suurin alkuvaiheen sijoitusyhtiö, etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.

Olemme mukana jo monissa suomalaisissa start up yrityksissä osakkaana, ja kasvu jatkuu vahvana. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.

Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Etsimme osakkaaksi henkilöä tai yritystä, joka haluaa hajauttaa sijoituksen tiimimme huolellisesti valikoimiin suomalaisiin start up firmoihin.

Onko sinulla kokemusta, joka voisi auttaa uusia yrityksiä kasvuun? Haluatko antaa osaamisesi aloittavien yrittäjien käyttöön ja hajauttaa sijoituksesi Suomen kiinnostavimpiin alkuvaiheen kasvutarinoihin? Voimme ottaa mukaan myös pelkästään sijoittamisesta kiinnostuneita.

Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita!

Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä kannattava liikkumisen apuvälineisiin erikoistunut yritys

Myynnissä kannattava apuvälineitä valmistava yritysYritys on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä liikkumisen apuvälineitä ympäri Suomen.Yritys tarjoaa asiakkaillensa juuri heidän erityistarpeisiinsa suunniteltuja liikkumisen apuvälineitä. Tehokkaiden hankintakanavien ansiosta yritys hankkii huippulaatuisia välineitä ja komponentteja maailmalta, jotka räätälöidään Suomessa asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Yritys ei vain myy valmiita tuotteita vaan omalla ammattitaidollaan tarjoaa yksilö...

Katso lisätiedot

Sahateollisuuslaitteiden valmistus ja huolto

Yhtiö  omistaa kiinteistöjä ja tuotantorakennuksia, joissa se suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa metsä- ja sahateollisuuslaitteita. Yrityksellä on kanta-asiakasverkosto: saha- ja puuteollisuusyrityksiä.Hyvän kokemuksen ja tunnustuksen ansiosta tällä toimialalla on mahdollisuus kasvaa sahateollisuuslaitteiden myynnissä vientimarkkinoilla ja/tai siirtyä siirtyä puun jälkikäsittelykoneiden tuotannon alalle.Myös biopolttoainekattilarakennusten rakentaminen on mahdollista aloittaa uudelleen yrityksen pitkäj...

Katso lisätiedot

Kappaletavaran kuljetukseen erikoistunut kuljetusalan yritys

Kappaletavaran kuljetusta omalla kalustolla sopimusten mukaan...

Katso lisätiedot

Myydään erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi - eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! ...

Katso lisätiedot