Halutaan myydä
Juhlatelttojen ja kalusteiden vuokrausliiketoiminta

Kohdenumero FK54400
Hintapyyntö 175 000
Liikevaihto 185 000
Toimiala Koneiden, laitteiden, tavaroiden vuokraus
Sijainti Uusimaa
Vuodesta 2014 toiminut juhlatelttojen ja kalusteiden vuokrausta ja myyntiä suorittava yritys. Liikevaihto v. 2018 oli 185 000€, josta hyvä kasvattaa edelleen. Liiketoiminta on velaton. Kaluston käypä arvo n. 85 000 €. Yrityksen kotipaikka voi olla missä tahansa Uudellamaalla, sillä pääosa nykyisestä asiakaskunnasta sijaitsee pk-seudulla.

Vuokraamme avaimet käteen periaatteella juhla- ja tapahtumatelttoja yksityisille, yhteisöille sekä yrityksille. Vuokraamme myös kalusteita. Pienemmät teltat ja kalusteet vuokraamme myös noutoperiaatteella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Tuusulassa. Toiminta kattaa Etelä-Suomen. Asiakastyytyväisyys on ollut erinomainen ja toiminta on vakiintunutta. Hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa edelleen. Nykyinen yrittäjä voi sitoutua opastamaan ostajan tuotteisiin ja saamaan liiketoiminnalle sujuvan jatkumisen sopimuksen mukaan.

Yritystä pyörittää osa-aikaisesti yrittäjä itse ja kesäaikaan on palkattu 2-4 työntekijää. Toimintakausi on 6 kk vuodesta, mahdollista kasvattaa toiminta ympärivuotiseksikin. Toimitila voidaan edelleenvuokrata uudelle omistajalle. Jos kiinnostuksesi heräsi niin ota yhteyttä!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hyvin kannattava matkailu- ja majoitusalan yritys, jonka fokus on lyhytaikaisessa vuokrauksessa. Yritys sopii sijoituskohteeksi.

Hyvin varusteltujen lomakiinteistöjen lyhytaikaista vuokrausta. Suurin osa vuokraukseen ja vuokrattaviin kiinteistöihin kohdistuvista töistä teetetään paikallisilla alihankkijoilla. Kohde sopii myös sijoituskohteeksi tai majoituspalveluja tarjoavan suuremman yrityksen yhdeksi toimintahaaraksi. ...

Katso lisätiedot

Arvostettu, kansainvälisestikin toimiva laadukkaiden metalli- ja muoviosien valmistaja

Toiminta muodostuu metallin levyosatöistä ja koneistuksesta, sekä muovin ruiskupuristus- ja kokoonpanotöistä merkittäville suomalaisille ja kansainvälisille konevalmistajille. Yhtiöllä merkittävät toimittajasopimukset johtaviin alan asiakkaisiin....

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot