Halutaan myydä
Myydään secondhand -kivijalkaliike sekä verkkokauppa

Kohdenumero FK65537
Hintapyyntö 29 100
Liikevaihto 109 616,79
Taseen loppusumma 6 827,43
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Nyt olisi täydellinen tilaisuus ottaa uusi askel työelämässä ja aloittaa kokoaikainen tai sivutoiminen secondhand -yrittäjyys, jossa on hyvä potentiaali kasvulle. Liiketoiminta pyörii tällä hetkellä 4–5 osa-aikaisen työntekijän voimin, sekä yrittäjän osa-aikaisella panostuksella – voit siis helposti hypätä mukaan ilman heittäytymistä kokoaikaiseen yrittäjyyteen.

Kauppaan sisältyy useamman vuoden toiminnassa ollut kivijalkamyymälä ja nykyaikainen, pitkälle kehitelty Shopify -verkkokauppa. Lisäksi kauppaan kuuluu pieni myyntiä tukeva tuotevarasto, jota voi helposti laajentaa useampiin tuotekategorioihin. Kauppaa voi kehittää myös jälleenmyynnin avulla, sillä tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa muilla lifestyle -brändeillä.

Myymälä sijaitsee Turun ytimessä loistavalla paikalla, edullisessa vuokrakiinteistössä. Yrityksellä on uskollinen asiakaskunta ja myös uusia asiakkaita tulee päivittäin.

Verkkokauppaan sisältyy tekstit ja kuvat, asiakasrekisteri, automaatiot asiakaskontaktointiin, linkitykset sosiaalisen median kanaviin ja suositut somekanavat, joista tärkeimpinä toimivat TikTok sekä Instagram. Tavoitetut tilit kanavissa keskiarvolta 13k/kk.

Varaston ja myymäläkalusteiden arvo on arviolta n. 4500 €, sisältäen tietokoneet, kassatarvikkeet, valvontakameran, hälyportit ja hälyttimet, sekä myymälän visuaalisen ilmeen muutosten mahdollistavat kalusteet.

Brändimarkkinointia on tehty vahvasti digimarkkinoinnin keinoin ja liiketoiminnan kehitysmahdollisuudet ovat laajat. Tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa, liikevaihtoa saisi nopeasti lisää panostamalla markkinointiin ja kehittämällä myyntikanavia. Brändin ja verkkokaupan kehittämiseen on käytetty paljon aikaa ja rahaa, pohjatyö on siis kunnolla tehty. Huolellisen pohjatyön ansiosta yrityksellä on erinomaiset valmiudet ja potentiaalia kehittää liiketoimintaa.

Yrityksellä on toimiva yhteistyö asiantuntevan tilitoimiston kanssa, pankki- ja maksuvälityspalvelut sekä vakuutukset kunnossa. Tässä on erittäin valmis paketti henkilölle, joka haluaa hypätä trendikkääseen kiertotalouden maailmaan pienellä riskillä.

Kauppahinta koostuu yrittäjän omasta pääomasta (tällä hetkellä -6 127,80 €), piensijoittajan lainaosuudesta (-10 000,00 €), sekä koko osakekannan myyntihinnasta, joka on 13 000€.
Viimeisimmällä valmiilla tilikaudella (2022) yrityksen liikevaihto oli noin 110teur ja tilikausi päättyi voitollisesti. 2023 tilikaudella on yrityksessä tehty useita investointeja henkilöstön ja toiminnan kehittämiseen, jonka vuoksi odotamme tilikauden päättyvän hieman tappiollisena.

Yritys myydään yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä mielellään perehdyttää uuden omistajan toimintaan sopimuksen mukaisesti. Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Megazone-lasertaisteluja tarjoava yhtiö Kuopiossa

Myydään Adrenaliinia ja jännitystä tarjoava Megazone, joka sijaitsee Kuopiossa.Megazone on Megahauska futuristinen lasertaistelupeli. Pelaajat varustetaan huipputeknologiaan perustuvilla peliliiveillä ja vaarattomilla, mutta upeilla laseraseilla. Pelialueena toimii labyrinttimainen, UV-valoin valaistu hämärä kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Pelin tunnelmaa nostavat ympärillä leijuva usva, pimeyttä halkovat vihreät lasersäteet sekä tausta...

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toiminut kuljetus ja kuorman käsittelyä tarjoava yhtiö

Myydään erinomaisen maineen omaava yhtiö.Yrityksellä on luotettavan toimijan maine asiakkaiden keskuudessa sekä pitkät yhteistyökumppanuudet.Yritys palvelee asiakkaitaan kuljetus- ja nostopalveluissa sekä maansiirto ja puhtaanapitotöissä.Käytössään yrityksellä on monipuolinen ja uudehko kalusto.Yritys myydään eläköitymisen johdosta.Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai toimivalle yritykselle laajentaa omaa toimintaansa.Mahdollisuus neuvotella kaluston tai kiinteistön ostamisesta erikseen. ...

Katso lisätiedot