Halutaan myydä
Myydään Helsingissä Kampin alueella sijaitseva kirpputori-tavaratalo!

Kohdenumero FK53832
Hintapyyntö 38 000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 2
Toimitila sijaitsee Helsingin Kampin alueella turistivirtojen varrella.

Tilaa on yhteensä n. 500 neliötä. Olemme toimineet samalla paikalla vuodesta 2005 lähtien. Hyvin 2-4 henkilöä työllistävä liiketoiminta.

Liiketoiminta sisältää tällä hetkellä 4 erilaista ja hyvintoimivaa konseptia. Kirpputorimyyntipaikkojen vuokrausta, All Inclusive -kokonaispalvelu asiakkaille, uuden tavaran kauppa sekä maahantuonti. Toiminta helposti muutettavissa.

Kauppaan kuuluu mm. mittojen mukaan käsinteetetyt kirpputorihyllyt/rekit sekä paljon piikkiseinää ja myymälän metallihyllyjä, sekä iso lukollinen valaistu lasivitriini.

Tästä on helppo jatkaa hyvämaineista liikettä, jossa on valmiina kalusteet ja tilat. Autamme tarvittaessa uutta yrittäjää alkuun.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nuohousalan yritys hyvällä asiakaskunnalla ja loistavalla logolla!

Nuohousalan yrityksen liiketoiminta  jolla hyvä asiakasrekisteri ja maine, sekä mainio toiminimi!Liiketoiminta sisältää kaiken toimintaan tarvittavan työvälineistön sekä vuosimallin 2019 pakettiauton (ajettu 69 000 km). Tästä alalla jo toimivalle hyvä lisäansainta mahdollisuus tai alalle tulossa olevalle valmis paketti aloittaa hommat yrittäjänä.Myyjä sitoutuu kilpailukieltoon. ...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Prosessiteollisuuden konevalmistaja Italiasta

Pitkään toiminut monimutkaisten mekaanisen käsittelyn, automaation, kaasu- ja öljypumpujen osaaja ja valmistaja. Autoteollisuus on yksi tärkeä asiakasryhmä.Vahvuudet:- Korkea laatutaso- Monimutkaisten prosessointiratkaisujen korkeatasoinen tekninen osaaminen.- Pitkät suhteet asiakkaisiin (nyt 10 % suoraa vientiä, mutta lisäksi paljon epäsuoraa vientiä)...

Katso lisätiedot