Halutaan myydä
Myydään kirpputorin liiketoiminta

Kohdenumero FK66593
Hintapyyntö 19 000
Liikevaihto 60000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Pirkanmaa
Tartu tilaisuuteen, nyt on mainio mahdollisuus yrittäjyyteen arvostetussa second hand kivijalkamyymälässä, jossa on potentiaalia kasvuun. Voit hyvin kasvattaa myymälässä sijaitsevaa kahvilatoimintaa sekä kehittää olemassa olevaa second hand myyntiä, vaikka lisäämällä toimintaan oman verkkokaupan. Myymälässä on noin 100 kappaletta toimivia myyntipöytiä.

Myymälä on toiminut samassa vuokrakiinteistössä Tampereen ydinkeskustasta jo yli 10 vuotta. Myyntitilaa noin 400m2 ja varastotiloja noin 60m2.

Samassa kaupassa myydään vuonna 2021 aloitettu löytötavaraliiketoiminta, joka tuo jo nyt hyvää tuloa liiketoimintaan. Löytötavaraliiketoimintaakin on mahdollisuus kasvattaa uusia sopimuksia luomalla.

Nykyinen yrittäjä on siirtymässä toisiin tehtäviin palvelualalla ja on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää liiketoiminnan alkutaipaleella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Verkko- ja älypuhelinsovellus automaattiseen työajanlaskentaan, joka on kehitysvaiheessa

Verkkopohjainen ajanotto ja Android-alustalle pohjautuva sovellus on valmistunut.Toiminta Internet-pohjaista, eli rajattomat markkinat. Yrityksen fyysisellä sijainnilla ei ole strategista merkitystä.Valitettavasti omistajilla ei ollut tarpeeksi rahoitusta projektin loppuun saattamiseen voidakseen aloittaa tuotteen markkinoinnin.Tärkeimmät keskeneräiset työt: Androidin modernisointi, iOS:n loppukehitys, markkinointi....

Katso lisätiedot