Halutaan myydä
Myydään kirpputorin liiketoiminta

Kohdenumero FK66593
Hintapyyntö 19 000
Liikevaihto 60000
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Pirkanmaa
Tartu tilaisuuteen, nyt on mainio mahdollisuus yrittäjyyteen arvostetussa second hand kivijalkamyymälässä, jossa on potentiaalia kasvuun. Voit hyvin kasvattaa myymälässä sijaitsevaa kahvilatoimintaa sekä kehittää olemassa olevaa second hand myyntiä, vaikka lisäämällä toimintaan oman verkkokaupan. Myymälässä on noin 100 kappaletta toimivia myyntipöytiä.

Myymälä on toiminut samassa vuokrakiinteistössä Tampereen ydinkeskustasta jo yli 10 vuotta. Myyntitilaa noin 400m2 ja varastotiloja noin 60m2.

Samassa kaupassa myydään vuonna 2021 aloitettu löytötavaraliiketoiminta, joka tuo jo nyt hyvää tuloa liiketoimintaan. Löytötavaraliiketoimintaakin on mahdollisuus kasvattaa uusia sopimuksia luomalla.

Nykyinen yrittäjä on siirtymässä toisiin tehtäviin palvelualalla ja on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää liiketoiminnan alkutaipaleella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot