Halutaan myydä
TAIKALYHTY ETSII UUTTA KANTAJAA!

Kohdenumero FK64963
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirpputorit, antikat, käytetyn tavaran kauppa
Sijainti Etelä-Karjala
Tiedätkö sen tunteen, kun astut sisään vanhan kirjan tuoksuisiintiloihin ja tunnet menneiden aikojen henkäyksen? Nyt sinulla on osaltasi mahdollisuus kannatella aikamatkailua.

Antikvariaatti Taikalyhty Lemin keskustassa on ollut kansallistenaarteiden tyyssija vuosikymmenten ajan. Avaisitko sinä uudenluvun tässä ainutlaatuisessa liiketoiminnassa?

Liiketontiksi kaavoitettu kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Lemin keskustassa. Siihen kuuluu kahdeksan asuinhuonetta, neljän huoneen liiketila ja ulkorakennus, jossa on viisi tilavaa varastoa ja sauna. Mahdollisuudet monitoimitilaksi ja kohtaamispaikaksi ovat erinomaiset.

Taikalyhty on ollut osa antikvaarista yhteisöä jo vuosikymmenten ajan, ja se on kerännyt ympärilleen uskollisen asiakaskunnan, joka arvostaa menneiden aikojen aarteita. Laaja valikoima kirjoja, harvinaisia lehtiä, vanhoja karttoja, taide-esineitä ja paljon muuta – tämä paikka tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa menneiden vuosikymmenten tunnelmaan. Varastossa uinuu jopa 20.000 nimikettä.

Kauppa voidaan tehdä joko osakekauppana (Aatu Pekari Oy,0162568-6), mihin sisältyy liikekiinteistö irtaimistoineen tai liiketoimintakauppana, mihin sisältyy antikvariaattikokoelmineen. Molemmissa tapauksissa on mahdollisuus jatkaa antikvariaattitoimintaa nykyisessä liiketilassa.

Oletko aina haaveillut omasta kirjakaupasta tai antikvariaatista? Tämä on mahdollisuutesi tehdä unelmistasi totta. Jokainen päivä täällä on kuin matka menneisiin aikoihin – ja asiakkaat rakastavat sitä. Tämä on mahdollisuus, joka ei tule toistumaan. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä aarrearkku ja jatkaa perinteen vaalimista. Ota yhteyttä ja astu menneiden aikojen maailmaan tänään!

Yhteystiedot ja lisätietoja, mm. kuvia voi pyytää:
Antikvariaatti Taikalyhty/Aatu Pekari Oy
Uimintie 7, 54710 Lemi
Pertti Pekari, hallituksen puheenjohtaja
+358 400 610 795
[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Arvostettu perheystävällinen ravintola suuressa ostos- ja viihdekeskuksessa.

Viron suurin pannukakkuravintola, jonka pääkohderyhmä ovat lapsiperheet. Tärkeä osa liiketoimintamallia on erittäin ystävällinen ja perhekeskeinen palvelumalli. Ravintolan pinta-ala on ensimmäisessä kerroksessa 415 m2 ja toisessa kerroksessa noin 140 m2 eli yhteensä noin 650 m2. Vuokrasopimus on voimassa 7.11.2028 asti. 2023 valmistui ravintolan toisen kerroksen juhlasali ja kehitetään juhlapaketteja. Juhlasalin käyttöä on mahdollista lisätä merkittävästi, salia voidaan käyttää myös vakituisten vierailijoi...

Katso lisätiedot

Muovi-injektiomuottien valmistusliiketoiminta

Yhtiö valmistaa injektiomuotteja asiakkaiden tarpeisiin alkaen prototyyppien valmistuksesta aina suursarjoihin erityisesti teollisuus ja autoteollisuudelle. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot