Halutaan myydä
Myydään antikvariaatti Wanha Pöllö Savonlinnassa!

Kohdenumero FK65807
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kirja-, konttoritarvike- ja paperikaupat
Sijainti Etelä-Savo
Myydään Savonlinnan ydinkeskustassa, aivan torin, junaseisakkeen ja sataman läheisyydessä sijaitseva perinteinen antikvariaatti, jonka myynti koostuu 90 prosenttisesti kirjoista.

Yrityksen toiminta painottuu kesäkauteen ja sillä on vakiintunut asiakaskunta paikkakuntalaisten lisäksi matkailijoista, loma-asukkaista ja veneilijöistä.

Yrityskauppaan kuuluu samassa 45 m² vuokrahuoneistossa 20 vuotta toimineen yrityksen liiketoiminta myyntivarastoineen ja kalusteineen. Myös yrityksen sähköpostiosoite ja puhelinnumero kuuluvat tarvittaessa kauppaan. Liiketilassa on taloyhtiön nettiyhteys.

Yrityksen tuotteet eivät ole verkkomyynnissä, joten verkkokaupan aloittaminen parantaisi tulosta huomattavasti. Samoin tuotevalikoiman laajentaminen mm. sarjakuviin ja vinyylilevyihin olisi kysynnän perusteella mahdollista.

Hintapyyntö on 15.000 euroa. Hinta ja muut ehdot ovat kuitenkin neuvoteltavissa.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Yrittäjä Mauri Löppönen, [email protected] / 0449334246
Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Tuottoisa lounaskahvila Pirkanmaalaisessa kaupungissa

Vilkkaalla alueella kahvila-, leipomo- ja -kevytlounas -tuotteet....

Katso lisätiedot