Halutaan myydä
Myydään menestyva ja kasvava grillikahvio Vehmaalla

Kohdenumero FK1740
Hintapyyntö 97 000
Liikevaihto 270000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Varsinais-Suomi
Vinkkilän grillikahvio tunnetaan iloisesta palvelusta ja se tarjoaa monipuolisesti ruokaa, palveluita sekä tapahtumia paikkakuntalaisille, ympäryskuntien asukkaille sekä kesäasukkaille.

Samalla sijainnilla on toiminut grilli jo 28 vuotta. Nykyisillä omistajilla kahvio on ollut kuuden vuoden ajan. Liikevaihto on kasvanut joka vuosi ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. Asiakaskunta on pääosin vakituista ja grillikahvio vetää asiakkaita myös ympäröivistä kunnista. Kesällä mökkiläiset ja matkailijat mahdollistavat toiminnan kasvattamisen entisestään.

Pääasiallinen liikevaihto tulee grilliruuan valmistuksesta ja myynnistä, mutta lisämyyntiä muodostuu monipuolisesti kahvilatoiminnasta, anniskeluoikeuksista, Veikkaus- ja Toto-pisteestä sekä jäätelömyynnistä. Tilava kesäterassi mahdollistaa myös tapahtumien järjestämisen.
Kiinteistössä on 10 asiakaspaikkaa sisällä ja 30 terassilla. Kiinteistö on kunnan vuokratontilla ja sitä on huollettu ja remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä on uusittu keittiö syksyllä 2018. Asiakaspaikkojen lukumäärä on mahdollista tuplata ja siihen löytyy valmiit laajennussuunnitelmat, jotka siirtyvät kaupan mukana.

Grilli takaa toimeentulon kahdelle yrittäjälle ja toimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestään. Kauppaan kuuluu grillikahvion liiketoiminta kokonaisuudessaan, kiinteistö ja irtaimisto sekä nykyiset markkinointikanavat eli verkkosivut ja sosiaalisen median tilit. Osa-aikaiset ja kokeneet työntekijät ovat myös sitoutuneita siirtymään uuden omistajan avuksi.
Nykyiset omistajat ovat sitoutuneet tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.

Tässä mahtava tilaisuus idearikkaille yrittäjille ostaa erinomaisella pohjalla oleva yritys. Ota yhteyttä ja saat ohjeet salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.

Tutustu ja ihastu: www.vinkkilangrilli.fi www.facebook.com/VinkkilanGrillikahvio


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kankaiden ja käsityölankojen vähittäis- ja tukkuketjut Virossa.

Myydään kaksi yritystä jotka liittyvät toisiinsa (samat omistajat ja johtajat, yhteinen varasto- ja myyntitila).Yhden yrityksen päätoiminta on kankaiden ja ompeluvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti, joka on toiminut vuodesta 1991. Enemmistö valikoima kankaista on eurooppalaisten valmistajien kankaita Saksasta, Italiasta, Espanjasta, Belgiasta ja Hollannista. Toisen yrityksen perustoimiala on käsityölankojen ja neulonnan apuvälineiden vähittäis- ja tukkumyynti.  Yhtiö on alansa markkinajohtaja.Yhtiöillä on ...

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava liimapuutuotteiden valmistus

Yritys valmistaa liimalevyjä ja hiottuja tuotteita kansainvälisille asiakkaille Euroopassa. Yritys voimakkaassa ja kannattavassa kasvussa. Arvioitu liikevaihto kuluvalle vuodelle 1,0 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 190.000 euroa. Ensisijaisesti myydään myös omistajalta vuokralla oleva hallitila, jonka vuokrien säästyessä kannattavuus paranee entisestään....

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Tuottava design- ja sisustusalan maahantuonti- ja myyntiyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään erittäin hyvin tuottavan maahantuonti- , design- ja myyntiyrityksen liiketoiminta pääkaupunkiseudulla. Yritys myy sisustustuotteita kuluttajille ja yrityksille verkossa ja kivijalkakaupassa. Yrityksen tuotteisiin kuuluu sekä omaa designia että kansainvälisten arvostettujen tuotemerkkien edustusta. Yritys pyörii nykyisellä tasolla yhden henkilön työpanoksella. ...

Katso lisätiedot