Halutaan myydä
Myydään menestyva ja kasvava grillikahvio Vehmaalla

Kohdenumero FK1740
Hintapyyntö 97 000
Liikevaihto 270000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Varsinais-Suomi
Vinkkilän grillikahvio tunnetaan iloisesta palvelusta ja se tarjoaa monipuolisesti ruokaa, palveluita sekä tapahtumia paikkakuntalaisille, ympäryskuntien asukkaille sekä kesäasukkaille.

Samalla sijainnilla on toiminut grilli jo 28 vuotta. Nykyisillä omistajilla kahvio on ollut kuuden vuoden ajan. Liikevaihto on kasvanut joka vuosi ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. Asiakaskunta on pääosin vakituista ja grillikahvio vetää asiakkaita myös ympäröivistä kunnista. Kesällä mökkiläiset ja matkailijat mahdollistavat toiminnan kasvattamisen entisestään.

Pääasiallinen liikevaihto tulee grilliruuan valmistuksesta ja myynnistä, mutta lisämyyntiä muodostuu monipuolisesti kahvilatoiminnasta, anniskeluoikeuksista, Veikkaus- ja Toto-pisteestä sekä jäätelömyynnistä. Tilava kesäterassi mahdollistaa myös tapahtumien järjestämisen.
Kiinteistössä on 10 asiakaspaikkaa sisällä ja 30 terassilla. Kiinteistö on kunnan vuokratontilla ja sitä on huollettu ja remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä on uusittu keittiö syksyllä 2018. Asiakaspaikkojen lukumäärä on mahdollista tuplata ja siihen löytyy valmiit laajennussuunnitelmat, jotka siirtyvät kaupan mukana.

Grilli takaa toimeentulon kahdelle yrittäjälle ja toimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestään. Kauppaan kuuluu grillikahvion liiketoiminta kokonaisuudessaan, kiinteistö ja irtaimisto sekä nykyiset markkinointikanavat eli verkkosivut ja sosiaalisen median tilit. Osa-aikaiset ja kokeneet työntekijät ovat myös sitoutuneita siirtymään uuden omistajan avuksi.
Nykyiset omistajat ovat sitoutuneet tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.

Tässä mahtava tilaisuus idearikkaille yrittäjille ostaa erinomaisella pohjalla oleva yritys. Ota yhteyttä ja saat ohjeet salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.

Tutustu ja ihastu: www.vinkkilangrilli.fi www.facebook.com/VinkkilanGrillikahvio


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asiakkaiden arvostama ja hyvin hoidettu kiinteistöhuoltoyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla

Yhtiöltä saa kaikki kiinteistöjen huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut luotettavasti. Ammattitaitoinen työnjälki on yhtiölle kunnia-asia ja se näkyy pitkäaikaisissa asiakassuhteissa.Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa yhtiön perustamisesta lähtien.Yhtiöltä saa taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen: - huoltopalvelut - ulkoalueiden hoito - siivouspalvelutYhtiö tarjoaa erinomaiset tuloksenteko- ja kasvumahdollisuudet innovatiiviselle yrittäjälle....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Myynnissä Päijät-Hämeen maakunnassa luonnonkauniilla paikalla sijaitseva korkeatasoinen hotelli-ravintola

Myynnissä yksityinen perheomisteinen hotelli järven rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.Hotellissa on 119 huonetta, joissa jokaisessa on oma parveke tai patio, sekä 2/3 huoneista on näkymä vesistöön. Eritasoisia huoneita on neljässä eri kategoriassa: standard- ja superior-huoneita, junior suite sekä kaksi suitea. Lisäksi hotellissa on korkeatasoinen aikuiseen makuun suunniteltu kylpylä. Spa-osastolla mm. suolahuone sekä rentoutumistila lämmitettävine tuoleineen. Ravintolaosasto käsittää 450 asiakaspaikka...

Katso lisätiedot