Halutaan myydä
Myydään menestyva ja kasvava grillikahvio Vehmaalla

Kohdenumero FK1740
Hintapyyntö 97 000
Liikevaihto 270000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Varsinais-Suomi
Vinkkilän grillikahvio tunnetaan iloisesta palvelusta ja se tarjoaa monipuolisesti ruokaa, palveluita sekä tapahtumia paikkakuntalaisille, ympäryskuntien asukkaille sekä kesäasukkaille.

Samalla sijainnilla on toiminut grilli jo 28 vuotta. Nykyisillä omistajilla kahvio on ollut kuuden vuoden ajan. Liikevaihto on kasvanut joka vuosi ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. Asiakaskunta on pääosin vakituista ja grillikahvio vetää asiakkaita myös ympäröivistä kunnista. Kesällä mökkiläiset ja matkailijat mahdollistavat toiminnan kasvattamisen entisestään.

Pääasiallinen liikevaihto tulee grilliruuan valmistuksesta ja myynnistä, mutta lisämyyntiä muodostuu monipuolisesti kahvilatoiminnasta, anniskeluoikeuksista, Veikkaus- ja Toto-pisteestä sekä jäätelömyynnistä. Tilava kesäterassi mahdollistaa myös tapahtumien järjestämisen.
Kiinteistössä on 10 asiakaspaikkaa sisällä ja 30 terassilla. Kiinteistö on kunnan vuokratontilla ja sitä on huollettu ja remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä on uusittu keittiö syksyllä 2018. Asiakaspaikkojen lukumäärä on mahdollista tuplata ja siihen löytyy valmiit laajennussuunnitelmat, jotka siirtyvät kaupan mukana.

Grilli takaa toimeentulon kahdelle yrittäjälle ja toimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestään. Kauppaan kuuluu grillikahvion liiketoiminta kokonaisuudessaan, kiinteistö ja irtaimisto sekä nykyiset markkinointikanavat eli verkkosivut ja sosiaalisen median tilit. Osa-aikaiset ja kokeneet työntekijät ovat myös sitoutuneita siirtymään uuden omistajan avuksi.
Nykyiset omistajat ovat sitoutuneet tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.

Tässä mahtava tilaisuus idearikkaille yrittäjille ostaa erinomaisella pohjalla oleva yritys. Ota yhteyttä ja saat ohjeet salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.

Tutustu ja ihastu: www.vinkkilangrilli.fi www.facebook.com/VinkkilanGrillikahvio


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Myydään pitkäaikainen ja vakaa design-, maahantuonti- ja tukkumyyntialan yritys

Yrityksen tuotteet ovat korkealaatuisia ja täyttävät vaativankin ostajan laatuvaatimukset. Yritys käyttää sopimusvalmistajia tuotteidensa tekoon. Yrityksellä on laaja kansainvälinen yhteistyökumppanien verkosto. Asiakaskunta muodostuu pitkäaikaisista ja alueellisesti keskittyneistä edustajista. Alan ainutlaatuisuudesta johtuen yrityksellä ei ole kovaa kilpailua. Tuotteet on helppo jalostaa uusille asiakkaille hyväksikäyttäen originaalimuotteja.Yrityksellä on hyvät tulevaisuuden näkymät, nopeasti kiertävä va...

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot