Halutaan myydä
Myydään menestyva ja kasvava grillikahvio Vehmaalla

Kohdenumero FK1740
Hintapyyntö 97 000
Liikevaihto 270000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Varsinais-Suomi
Vinkkilän grillikahvio tunnetaan iloisesta palvelusta ja se tarjoaa monipuolisesti ruokaa, palveluita sekä tapahtumia paikkakuntalaisille, ympäryskuntien asukkaille sekä kesäasukkaille.

Samalla sijainnilla on toiminut grilli jo 28 vuotta. Nykyisillä omistajilla kahvio on ollut kuuden vuoden ajan. Liikevaihto on kasvanut joka vuosi ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. Asiakaskunta on pääosin vakituista ja grillikahvio vetää asiakkaita myös ympäröivistä kunnista. Kesällä mökkiläiset ja matkailijat mahdollistavat toiminnan kasvattamisen entisestään.

Pääasiallinen liikevaihto tulee grilliruuan valmistuksesta ja myynnistä, mutta lisämyyntiä muodostuu monipuolisesti kahvilatoiminnasta, anniskeluoikeuksista, Veikkaus- ja Toto-pisteestä sekä jäätelömyynnistä. Tilava kesäterassi mahdollistaa myös tapahtumien järjestämisen.
Kiinteistössä on 10 asiakaspaikkaa sisällä ja 30 terassilla. Kiinteistö on kunnan vuokratontilla ja sitä on huollettu ja remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä on uusittu keittiö syksyllä 2018. Asiakaspaikkojen lukumäärä on mahdollista tuplata ja siihen löytyy valmiit laajennussuunnitelmat, jotka siirtyvät kaupan mukana.

Grilli takaa toimeentulon kahdelle yrittäjälle ja toimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestään. Kauppaan kuuluu grillikahvion liiketoiminta kokonaisuudessaan, kiinteistö ja irtaimisto sekä nykyiset markkinointikanavat eli verkkosivut ja sosiaalisen median tilit. Osa-aikaiset ja kokeneet työntekijät ovat myös sitoutuneita siirtymään uuden omistajan avuksi.
Nykyiset omistajat ovat sitoutuneet tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.

Tässä mahtava tilaisuus idearikkaille yrittäjille ostaa erinomaisella pohjalla oleva yritys. Ota yhteyttä ja saat ohjeet salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.

Tutustu ja ihastu: www.vinkkilangrilli.fi www.facebook.com/VinkkilanGrillikahvio


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hanki kannattava hyvinvointi- ja liikuntastudio ja jatka menestystarinaa!

Tarjolla on jo nyt erittäin kannattava liiketoiminta, jossa on hyvät mahdollisuudet vauhdikkaaseenkin kasvuun.Yhtiö on erikoistunut tarjoamaan palveluita, jotka tukevat kuntoutumista, treenaamista, rasvanpolttoa, selluliitin poistoa ja palautumista modernissa ja inspiroivassa ympäristössä. Kyseessä on tehokas ja terveyttä edistävä patentoitu HYPOXI- menetelmä. Menetelmässä yhdistyy kevyt liikunta, ilmanpaine ja lisänä rasvanpolttoa tukeva ruokavalio. Menetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja todistet...

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot