Halutaan myydä
Myydään menestyva ja kasvava grillikahvio Vehmaalla

Kohdenumero FK1740
Hintapyyntö 97 000
Liikevaihto 270000
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Varsinais-Suomi
Vinkkilän grillikahvio tunnetaan iloisesta palvelusta ja se tarjoaa monipuolisesti ruokaa, palveluita sekä tapahtumia paikkakuntalaisille, ympäryskuntien asukkaille sekä kesäasukkaille.

Samalla sijainnilla on toiminut grilli jo 28 vuotta. Nykyisillä omistajilla kahvio on ollut kuuden vuoden ajan. Liikevaihto on kasvanut joka vuosi ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. Asiakaskunta on pääosin vakituista ja grillikahvio vetää asiakkaita myös ympäröivistä kunnista. Kesällä mökkiläiset ja matkailijat mahdollistavat toiminnan kasvattamisen entisestään.

Pääasiallinen liikevaihto tulee grilliruuan valmistuksesta ja myynnistä, mutta lisämyyntiä muodostuu monipuolisesti kahvilatoiminnasta, anniskeluoikeuksista, Veikkaus- ja Toto-pisteestä sekä jäätelömyynnistä. Tilava kesäterassi mahdollistaa myös tapahtumien järjestämisen.
Kiinteistössä on 10 asiakaspaikkaa sisällä ja 30 terassilla. Kiinteistö on kunnan vuokratontilla ja sitä on huollettu ja remontoitu säännöllisesti. Viimeisimpänä on uusittu keittiö syksyllä 2018. Asiakaspaikkojen lukumäärä on mahdollista tuplata ja siihen löytyy valmiit laajennussuunnitelmat, jotka siirtyvät kaupan mukana.

Grilli takaa toimeentulon kahdelle yrittäjälle ja toimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestään. Kauppaan kuuluu grillikahvion liiketoiminta kokonaisuudessaan, kiinteistö ja irtaimisto sekä nykyiset markkinointikanavat eli verkkosivut ja sosiaalisen median tilit. Osa-aikaiset ja kokeneet työntekijät ovat myös sitoutuneita siirtymään uuden omistajan avuksi.
Nykyiset omistajat ovat sitoutuneet tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa.

Tässä mahtava tilaisuus idearikkaille yrittäjille ostaa erinomaisella pohjalla oleva yritys. Ota yhteyttä ja saat ohjeet salassapitosopimuksen allekirjoittamiseen.

Tutustu ja ihastu: www.vinkkilangrilli.fi www.facebook.com/VinkkilanGrillikahvio


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu kuljetusliike Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla toimiva asiakkaidensa keskuudessa tunnettu ja luotettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden ja kappaletavaran kuljetusliike, jolla useita merkittäviä asiakkaita.Yrityksellä on ajanmukainen kalusto sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yritys tuottaa asiakkailleen pääasiassa sopimuspohjaisia palveluja ja on saavuttanut hyvän aseman asiakkaittensa silmissä.Sopimukset ovat monipuolisia ja pitkäaikaisia.Pitkä ja menestyksekäs historia antaa yritykselle uskottavuutta ja kilpailuetua nykyise...

Katso lisätiedot

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot