Halutaan myydä
Toiminnassa oleva pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Kohdenumero FK61299
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Lappi
Vuokrataan grilli/ravintola +rivitalohuoneistot. (myös myynti mahdollinen)

Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) . Ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.

Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.

Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona ei ole vaikuttanut, vaikkakin aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni. Tässä olisi valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.

Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta -09, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.

Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot.
Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!
Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimiva veneenmoottoreiden huoltoliiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on vene, venemoottorit ja perämoottorit. Yhtiön palveluun kuuluvat talvi- sekä määräaikaishuolto, veneiden ja venemoottoreiden korjaus, huoltotoiminta, vauriokorjaukset ja varaosat. Yrityksellä on useita toimialaan liittyvien tuotemerkkien edustuksia. Yrityksellä on käytössään oma laituri, jonka pituus on 24 m....

Katso lisätiedot

Hotelli Pellonhovi kiinteistöineen

Myydään tarjousten perusteella: Vilkkaan tien varrella näyttävä hotelli. Sijainti lohenkalastuksen pääkaupunki Pellossa. Hotelli 4 100 neliötä, 82 huonetta, 3 kabinettia. 200 henkilön ravintola, 60 henkilön yökerho ja 100 henkilön pubitilat. Uima-allas ja auditorio 180 henkilölle. Liiketilat 1 370 neliötä, joissa vapaana n 400 neliötä. ...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot