Halutaan myydä
Toiminnassa oleva pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Kohdenumero FK61299
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Lappi
Vuokrataan grilli/ravintola +rivitalohuoneistot. (myös myynti mahdollinen)

Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) . Ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.

Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.

Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona ei ole vaikuttanut, vaikkakin aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni. Tässä olisi valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.

Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta -09, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.

Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot.
Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!
Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot