Halutaan myydä
Toiminnassa oleva pikaruokaravintola ja majoitustoiminta

Kohdenumero FK61299
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Kioskit, grillit
Sijainti Lappi
Vuokrataan grilli/ravintola +rivitalohuoneistot. (myös myynti mahdollinen)

Kyseessä kannattava ja erittäin tunnettu pikaruokaravintola kolarissa. Grillin vieressä Ylläsjoen rannalla saunallisia majoitushuoneistoja (6kpl 2mh, oh+ tupakeittiö, wc, suihku ja sauna) . Ovat suosittuja yöpymispaikkoja niin turisteille, kuin työmiehillekin, paikkakunnalla hyvin vähän muita majoituspaikkoja.

Sijaitsee valtatien varrella vilkkaasti liikennöidyllä paikalla. Juna asemalle (päätepysäkki) 300 m. Ruotsin rajan tuntumassa. Ylläkselle 30km.

Vakiintunut asiakaskunta, vuosi vuodelta kasvava liikevaihto, johon edes korona ei ole vaikuttanut, vaikkakin aukioloja on lyhennetty, ja yksi päivä viikossa pidetty kiinni. Tässä olisi valmiina kaikki, mutta myös paljon kehitettävää vieläkin myynnin kasvattamiseksi.

Toiminut nykyisen yrittäjän johdolla vuodesta -09, ensimmäiset 5 vuotta "vanhassa" rakennuksessa, jonka käydessä pieneksi, purettiin se uuden suuremman rakennuksen tieltä, Uusi 180 m2 kiinteistö avattu siis 2014. Asiakaspaikkoja n. 40-50+ terassit.

Tästä hyvä tilaisuus alkaa itsenäiseksi yrittäjäksi ja työllistää itseä sekä muita.Täydellinen paketti. Koneet, laitteet, kalusteet, toimivat majoitushuoneistot.
Ei muita grillejä/ pikaruokaravintoloita paikkakunnalla!
Paljon mahdollisuuksia laajentaa toimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Kannattava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudellamaalla

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liike...

Katso lisätiedot

Huippuosaamista ja -asiakkuuksia korjausrakentamiseen!

Myynnissä korjausrakentamisen huippuasiantuntijaorganisaatio asiakkaineen ja kalustoineen Uudellamaalla. Mahdollisuus kasvattaa omaa liiketoimintaa ostamalla valmis paketti tilauskantoineen. Yrittäjä itse jää mielellään töihin ja mahdollisesti osakkaaksi ostajayhtiöön. ...

Katso lisätiedot

Euroopassa ja Skandinaviassa tunnustettu massiivipuuhuonekalujen valmistaja

Yrityksen päätoimiala on massiivipuuhuonekalujen (mänty ja tammi) suunnittelu ja valmistus. Myös tuotenäytteiden valmistus ja uusien materiaalien/teknologioiden testaus.Suurin osa tuotevalikoimasta on massiivipuisia ruokailu-, olohuone- ja makuuhuonekalusteita.Yhtiön yhteistyökumppaneita ja myyntikanavia ovat suuret huonekaluliikkeet Saksassa ja Skandinaviassa (Tanska, Norja, Ruotsi). Myyntityö Saksassa ja Skandinaviassa järjestetty agenttien kanssa.Yhtiö omistaa nykyaikaiset tuotantorakennukset, lisäinves...

Katso lisätiedot