Halutaan myydä
Osakas kiinteistönvälitystoimistoon pk-seudulle tai Etelä-Karjalaan

Kohdenumero FK53510
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 200 000
Toimiala Kiinteistövälitys ja -vuokraus
Sijainti Etelä-Suomi
Etsitään osakasta dynaamiseen, trendikkääseen ja kasvavaan kiinteistönvälitysyritykseen.

Työympäristö on mielenkiintoinen ja erittäin kansainvälinen, sillä palvelemme niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin asiakkaitamme kiinteistönvälitykseen ja kiinteistösijoittamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Kielitaito on iso plussa (varsinkin englanti ja/tai venäjä).

Maantieteellisesti voit toimia joko pääkaupunkiseudulta tai Etelä-Karjalasta käsin. Valmiit asiakkaat, kohteet, brändi ja konsepti!

Loistava mahdollisuus jo alalla toimivalle tekijälle (LKV) tai alasta kiinnostuneelle nälkäiselle myyntitykille, yhdessä kanssamme valmiin brändimme sekä konseptimme jakamiseen ja edelleen kehittämiseen.

Rajattomat ansio- ja kehitysmahdollisuudet sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden suuntauksiin.

Osakkuusmaksulla saat sinulle sopivan osuuden yrityksen omistuksesta (10%/10.000 eur, 25%/25.000 eur, jne) tai mahdollisuus neuvotella pelkästään provisioon perustuva sopimus.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot

Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden myynti ja maahantuonti

Kasvava ja kannattava, omassa markkinasegmentissään merkittävä yritys, jolla myymälä ja kehittynyt nettikauppa. Yhtiöllä on myös jälleenmyyjiä....

Katso lisätiedot

Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Keski-Suomen alueella

Yritys on palveleva pitkän historian omaava autokorjaamo Keski-Suomessa. Yritys kuuluu korjaamo- ja kolarikorjaamoketjuun, eli huolto ja korjaus onnistuu kaikille automerkeille ja malleille niin yksityis- että yritysasiakkaille.Auton huolto tapahtuu aina kokeneiden alan ammattilaisten toimesta sekä nykyaikaisia työkaluja, välineitä ja ohjelmistoja käyttäen. Yrityksessä noudatetaan tehtaiden omia huolto-ohjeita, jotta auton takuu pysyy voimassa. Yrityksessä myydään myös alkuperäisvaraosia lähes kaikkiin merk...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot