Halutaan myydä
Lasiliike Uudellamaalla

Kohdenumero FK1931
Hintapyyntö 120 000
Liikevaihto 200-300 000
Toimiala Kiinteistöalan palvelut
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 2
Harkitsetko ammatin vaihtoa? Tässä on hyvä tilaisuus siirtyä uudelle alalle. Yrittäjä voi kouluttaa uuden omistajan ja olla alussa mukava toiminnassa sopimuksen mukaan.

Yritys tekee korjauslasituksia, lasiovia ja lasiseiniä, tilanjakajia, liukuovia, terassin lasituksia, valokatteita, peilejä mittojen mukaan sekä kaidelaseja.

Yritys on kannattava ja sillä on hyvä markkina-asema omalla alueellaan. Asiakkaina on sekä yritys- että henkilöasiakkaita. Toimitilat ovat erinomaisella paikalla ja yrityksellä on kaikki lasiliiketoiminnassa tarvittavat koneet ja työkalut.

Yritys myydään, koska omistaja haluaa keskittyä kehittämään toista omistamaansa yritystä. Joustavat kaupan ehdot.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava tamperelainen ruokaravintola nyt edullisesti

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta....

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot