Halutaan myydä
Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Kohdenumero FK59795
Hintapyyntö 185 000
Liikevaihto 1 000 000
Toimiala Rakentaminen
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 4
Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.
Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.

Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimintaan nähden. Käytännössä markkinointiin ja myyntiin sekä uusiin asiakkaisiin panostaminen varmasti lisäisi liikevaihtoa mutta tuotantokapasiteetti on jo nykyisellään maksimissa eli tällöin myös tarvittaisiin tuotantopuolelle lisäresursseja.

Liikevaihto yrityksessä ollut vahvassa kasvussa ja tulevaksi kesäksikin on jo tilauskantaa valmiina mukavasti.

Omistaja on valmis kilpailukieltoon sekä sitoutumaan yritykseen sovitun haltuunottovaiheen ajaksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Korkealaatuisiin tuotteisiin erikoistunut perinteikäs leipomo omalla kahvilalla

Korkealaatuiset, lähtökohtaisesti lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistetut tuoreet tuotteet, joita valmistavat alansa huippu osaajat!...

Katso lisätiedot

Viro- ja EU-asiakkaita palveleva verkkokauppayritys, joka käyttää vientimyyntikanavia.

Yritys välittää tavaroita asiakkaille verkkokaupan ostoympäristön kautta tehden yhteistyötä useiden eri Euroopan maiden suurten ja pienten jakelijoiden, yhteistyökumppaneiden kanssa, pystyen tarjoamaan asiakkailleen (jotka ovat yksityishenkilöitä, pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä) ja valtion laitokset) yli 2,7 miljoonaa erilaista kodinkonetta, elektroniikkaa ja tietotekniikkatuotetta reaaliajassa.Suurimmat tavararyhmät ovat kodinkoneet (pesukoneet, jääkaapit, keittiökoneet), näytöt, kuulokkeet, hiire...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Länsirannikolla hyvin tunnettu kalustevalmistaja etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kiintokalustevalmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee myös yksityisiä kuluttajia Varsinais-Suomen ja Vakka-Suomen alueella. Kuluttajien osuus liikevaihdosta on yli puolet.Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat (mittatilaus) tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja.Tuotevalikoima ...

Katso lisätiedot