Halutaan myydä
Korvausilmanlämmitin ikkunanpuiteeseen tai ulkoseinään

Kohdenumero FK64389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
Uusi patentoitu tuloilman lämmitin asennetaan huoneistoon karmiventtiilin tai ulkoseinässä tuloilmaventtiilin tilalle. Tuloilmayksikkö sisältää lauhduttimen ja lämmityspatteriin seinän puolelle tulee höyrystin.
Höyrystimestä kaasuuntunut kylmäaine virtaa ylös lauhduttimelle ja siinä nesteeksi tiivistynyt kaasu valuu alas takaisin höyrystimelle. Kaasu ja neste virtaavat samassa putkessa, eli tarvitaan vain yksi putki höyrystimen ja lauhduttimen välille.
Prosessissa tapahtuu faasitransitio eli nesteen ja kaasun olomuodon muutos jossa energia siirtyy tehokkaasti lämpöpatterista tuloilmaan. Kovimmillakin pakkasilla ulkoa tuleva ilma lämpenee 16-24'C.
Kylmäaineena Isobutaani eli R600a, jossa on vähäinen ympäristövaikutus ja hyvä termodynaaminen suorituskyky.
Isobutaania käytetään elintarviketeollisuudessa pakkauskaasuna tai ponneaineena, sekä kodin kylmälaitteiden jäähdytysaineena.
Tuloilman lämmittimessä ei ole liikkuvia osia eikä se tarvitse sähköenergiaa.
- Ei vaadi muuta huoltoa kuin raitisilmasuodattimen vaihdon.
- Asumismukavuus lisääntyy. Ei enää vedontunnetta.
- Energiankulutus ei lisäänny. Huoneen lämpötilaa voi jopa laskea, koska vedontunne jää pois. Osa lämpöpatterin energiasta siirtyy tuloilmaan.
- Voidaan nostaa ilmamäärä pakkasilla rakennusmääräysten mukaiselle tasolle.
Patentin hinta sovitaan neuvotteluissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Vähittäiskauppayritys, joka myy tunnetun vaatebrändin vaatteita kansainvälisellä franchising-sopimuksella.

Yrityksellä on 4 myymälää suurissa kauppakeskuksissa Virossa ja Latviassa.Franchising -malli on ainutlaatuinen. Franchising -saajan ei tarvitse ostaa tuotteita ennen myyntiä, hänen ei tarvitse valita tuotteita, ei tarvitse hinnoitella tuotteita. Kansainvälinen franchising -antaja järjestää tuotteiden oston, toimituksen, hinnoittelun, alennukset jne. Operaattori maksaa tuotteet viikoittain edellisellä viikolla tosiasiallisesti myytyjen tuotteiden mukaan (myymättömiä tuotteita ei tarvitse ostaa pois, ne palau...

Katso lisätiedot

Digi-painotalo nykyaikaisilla laitteilla.

Digi-painotalo, jonka tavoitteena on tarjota nopeita, käteviä ja laadukkaita painoratkaisuja yritysasiakkaille kohtuulliseen hintaan. Yritys valmistaa pääasiassa mainosprinttejä, erilaisia ​​tarroja, esitteitä, käyttöohjeita ja erikoisratkaisuja.Yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä - varoja on riittävästi materiaalien hankintaan ja tarvittaessa voidaan investoida myös uusien laitteiden hankintaan.Yritys toimii kompaktina ja tehokkaana tiiminä, jossa on alansa ammattilaisia.85 % asiakkaista on kanta-asiak...

Katso lisätiedot

Myydään Lauhansarven Luontomatkailukeskus

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta, huviloiden vuokraustoiminnasta sekä Kangasjärven leirintäalueen liiketoiminnasta Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokai...

Katso lisätiedot

Perheyritys, joka on erikoistunut ompelutuotteiden valmistukseen alihankkijana

Yritys tarjoaa tekstiilituotteiden (naisten ja lasten vaatteet, tyynyt, kasvonmaskit) valmistuspalveluja asiakkaille - näytetuotteen valmistamisesta lopputuotteen lähettämiseen vastaanottajalle. Yhtiöllä ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä.  Yritys on löytänyt asemansa markkinoilla tarjoamalla keskisuurille asiakkaille laatua, nopeutta, tarkkuutta, joustavuutta, tuotantoa Euroopassa ja kykyä tilata keskisuuria/pieniä määriä, joita muut suuret yritykset tai pienet studiot eivät salli.  Asiakaskunta ei ole suu...

Katso lisätiedot