Halutaan myydä
Korvausilmanlämmitin ikkunanpuiteeseen tai ulkoseinään

Kohdenumero FK64389
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Pirkanmaa
Uusi patentoitu tuloilman lämmitin asennetaan huoneistoon karmiventtiilin tai ulkoseinässä tuloilmaventtiilin tilalle. Tuloilmayksikkö sisältää lauhduttimen ja lämmityspatteriin seinän puolelle tulee höyrystin.
Höyrystimestä kaasuuntunut kylmäaine virtaa ylös lauhduttimelle ja siinä nesteeksi tiivistynyt kaasu valuu alas takaisin höyrystimelle. Kaasu ja neste virtaavat samassa putkessa, eli tarvitaan vain yksi putki höyrystimen ja lauhduttimen välille.
Prosessissa tapahtuu faasitransitio eli nesteen ja kaasun olomuodon muutos jossa energia siirtyy tehokkaasti lämpöpatterista tuloilmaan. Kovimmillakin pakkasilla ulkoa tuleva ilma lämpenee 16-24'C.
Kylmäaineena Isobutaani eli R600a, jossa on vähäinen ympäristövaikutus ja hyvä termodynaaminen suorituskyky.
Isobutaania käytetään elintarviketeollisuudessa pakkauskaasuna tai ponneaineena, sekä kodin kylmälaitteiden jäähdytysaineena.
Tuloilman lämmittimessä ei ole liikkuvia osia eikä se tarvitse sähköenergiaa.
- Ei vaadi muuta huoltoa kuin raitisilmasuodattimen vaihdon.
- Asumismukavuus lisääntyy. Ei enää vedontunnetta.
- Energiankulutus ei lisäänny. Huoneen lämpötilaa voi jopa laskea, koska vedontunne jää pois. Osa lämpöpatterin energiasta siirtyy tuloilmaan.
- Voidaan nostaa ilmamäärä pakkasilla rakennusmääräysten mukaiselle tasolle.
Patentin hinta sovitaan neuvotteluissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla toimiva ajoneuvojen monimerkkikorjaamo

Yritys on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun autohuolto ja autokorjaamo, joka hoitaa ammat­titaidolla kaikki auton huollot ja korjaukset iästä tai merkistä riippumatta. Yritys on valmiina palvelemaan asiakkaitaan kaikissa ajoneuvoon liittyvissä ongelmissa. Se tekee asian­tuntevasti esimerkiksi määräaikais- ja vuosihuollot, katsastus­tarkastukset ja -käynnit, pakokaasu­mittaukset sekä lohko­lämmittimien asennukset. Yritys hoitaa myös kaikenlaiset auto­sähköön liittyvät työt, joita ovat esimerkiksi ...

Katso lisätiedot